В София през уикенда: 29 – 30 юли

Ще се накажем със сладолед

0 коментара Сподели:

Следващите 48 часа в София изглеждат толкова вълнуващи, че дори и да си решил да поемеш към Далечния изток, хвърли око при нас, защото току-виж преосмислиш ситуацията.

SOUL WEEKEND BAZAAR
СЪБОТА И НЕДЕЛЯ, SOUL KITCHEN, 11.00 – 19 ЧАСА

Хората, отговорни за една от най-добрите вегетариански кухни в София, спретват базар с производители на храни и напитки, както и различни артисти, минали ситото им. Първото от поредицата събития се случва тази седмица, а замесени са любимците ни от кафе локацията Drekka, концептуалният магазин HYGGE, малиновото вино „Трастена“, белите тишърти наYt-shirt и още куп местни брандове, за които си струва да се ослушваш. Със сигурност няма да сгрешиш, ако се отбиеш през Soul Kitchen.

СЛАДОЛЕДЕН ФЕСТИВАЛ
СЪБОТА, BETAHAUS, 11.00 – 19.00 ЧАСА

Сладоледеният фестивал в betahaus е масов като сцена от Game of Thrones. Всички искат да опитат най-добрите сладоледи в града, но дали ще има за всички – да се надяваме. Ако си изпуснал участието на веган плодовите сладоледи с кауза Power Pops миналия уикенд в бар ПЕТЪК, сега е моментът да наваксаш – нищо не може да се сравни с вкусовете мента и лимон и грейпфрут и джинджифил. От 13.00 часа пък Катерина Рангелова ще покаже как да си направиш домашен сладолед дори и да не разполагаш с машина вкъщи. Gelateria Naturale и те са на сладоледен фест. Кой още, разбери в събота!

ПЕРФЕКТНИТЕ НЕПОЗНАТИ
СЪБОТА, ДОМ НА КИНОТО, 21.15 ЧАСА