Кафе, мода, Алпи – елегантност в чашата и на ски пистата

Даваме ти насладата от зимата в комбинация с любимата кафе напитка, а ти само трябва да си избереш точните капсули и аксесоари от Nespresso

0 коментара Сподели:

It’s coffee o’clock – винаги, навсякъде и по всяко време. Удоволствието, което задължително си подаряваме всеки ден, се намира в малка кокетна чаша, има силен вкус и най-любимия ни аромат. Затова с нетърпение ти съобщаваме за празничната колаборация между две наши любими марки – Nespresso и Fusalp. Незабравимото кафе изживяване се допълва от луксозния ски шик на френския бранд, за да създаде колекция, вдъхновена от заснежените върхове на Алпите. Заедно представят най-доброто от двата свята, а резултата откриваме във вкуса и аксесоарите, с които няма да се разделим тази зима.

Вкусът от лимитираните празнични кафе капсули 

Колаборацията включва няколко предложения, с които да си подариш удоволствие за сетивата. От сладко до пикантно, празничната гама капсули на Nespresso x Fusalp включва три лимитирани вкуса кафе, налични както за линията Original, така и за Vertuo. Селекцията, посветена на вкусовите ти рецептори, започва със Seasonal Delight Spices Flavored Coffees – смес от различни видове арабика, съдържаща вкуса на канела, карамфил и кекс и вдъхновена от класическото вино с подправки, което намираме като основна част от атмосферата на коледните базари. Празничният вкус ни обгръща и с усещането за малцова нотка на кафето, сливащо се със затоплящ аромат на карамел и бадемова ванилова бисквитка, което откриваме при Frosted Caramel Nuts. А за феновете на силното кафе има и лимитиран вкус черно еспресо, носещо дървесни аромати със затоплящи сладки и пикантни нотки, което откриваме във Festive Black Double Espresso.

Между другото, Nespresso’s Coffee Masters имат специални празнични рецепти, които да използваш за приготвянето на ефирни коктейли на основата на кафе.

Елегантност в чашата и на ски пистата – една колаборация между кафе и мода, в която вкусът е водещ

Стилните аксесоари, които стоплят духа и тялото

Освен нови кафе изживявания тази звездна колаборация обещава и подходящите аксесоари. Тази зима носим алпийския шик чрез лимитирана серия от най-верния спътник на кафето – подходящата според повода чаша. В духа на коледните празници Nespresso x Fusalp са подготвили жесток адвент календар, с който да разопаковаш по едно кафе чудо всеки ден, а зад 24-тата вратичка те очаква и специална чаша, която да добавиш към колекцията си. За пътешествениците, които не излизат без термоси, брандовете са създали – Nomad Travel Mug, стилна голяма чаша в познатия среднощен син цвят на Fusalp, която ще завърши елегантната ти визия от Алпите. В колекцията ще откриеш и нашия фаворит, перфектен за почитателите на стилното усещане в коктейлна чаша – Barista Festive Glass, с която се отдаваме на празнични наздравици.

Използвай празничния сезон, като точното време да отскочиш до бутиците на Nespresso, за да подариш на себе си и близките ти истинско кафе изживяване.

Подсказваме ти, че в момента освен с артикули от празничната колаборация можеш да се сдобиеш и с Nespresso кафемашини на промоция.

The Local: Вихрен Георгиев

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *