The Local: Вихрен Георгиев

И трите вещи, които са важни за него

0 коментара Сподели:
The Local: Вихрен Георгиев

Вихрен Георгиев – фотограф и създател на платформата People of Sofia е нашето безспорно ноемврийско вдъхновение,

а поводът да се срещнем, е че People of Sofia става на цели 10 години. Десет години, хиляди лица и един обектив. Сядаме да слушаме разказа за любимите му предмети с интерес и го молим да не спира да снима, защото той определено е повелител на тънкото изкуство

душата първа да се вижда в кадъра.

Матадорът

Първият предмет е една глава на матадор, която си взех от Севиля. Севиля е известна с матадорите и фламингото, а тази ме впечатли с цветовете си и добрата ръчна изработка. Другото важно за мен са книгите.

Книгите

Първият предмет е една глава на матадор, която си взех от Севиля. Севиля е известна с матадорите и фламингото, а тази ме впечатли с цветовете си и добрата ръчна изработка. Другото важно за мен са книгите. Купувам си много книги, които нямам в момента време да чета, но се надявам след време да запълват дните ми. Разбира се, съвсем тенденциозно присъства и последната ми книга – „Жените на София“.

Картините

Картините са оригинали на един артист, който продава работите си в Инстаграм, и които много ми харесват с непретенциозната си и семпла стилистика, съчетанието на цветовете и ненатрапчивата си красота. Те заемат един ъгъл от хола ми и създават приятна топлота с пъстрите си багри.

The Local: Карин Околие

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *