Hey DJ през ноември: Halogenix, GLXY, Goom Gum и Kobosil

Епична комбинация от стил, звук и пулт

0 коментара Сподели:
Hey DJ през ноември

От залез до изгрев.

Преживяванията, които ще нахранят нощна София и през ноември, обещават затворено пространство, близост и танци. Направете място, на сцената се качват едни от най-емблематичните лица на електронната музика.

Светът ги желае, Европа ги познава, а те избираха да кацнат в столичния център.

Представяме ти звук, пулт и диджеи, които са готови да оцветят късните часове на месеца. 

Halogenix (UK)

17.11. – Koncept Space

Всяко издание или проект разкрива нова страна от образа на диджея от Северен Лондон. Halogenix непрекъснато изследва, изобретява и изковава нови основи – с нови похвати, нови чувства и дори анонимен продуцентски псевдоним, който използва, когато пише музика за певци, текстописци и рапъри.

GLXY (UK)

17.11. – Koncept Space

Те са Том и Джонатан – дуото от Лестър, което блести в очите на всички DnB фенове не само със студийните си умения, но и като хедлайнери от сцените на епични фестивали като Bestival, Liquicity и Let It Roll. Техните DJ сетове са също толкова впечатляващи, колкото и продукциите им.

Goom Gum (TR)

18.11. – EXE

It‘s A Lot на Goom Gum оглавява ня­ колко известни класации през 2019: #1 Dance Chart BBC Radio 1, #1 Cool Cuts Charts UK, #1 Beatport Nu Disco Chart и става парчето на седми­цата в Ministry оf Sound Radioshow. Парчето e семплирано от Master & Servant на Depeche Mode, a според класацията на Tomorrowland, Goom Gum са сред най-вълнуващите млади артисти за 2020 г.

Kobosil (DE)

25.11. – EXE

Роден и израснал в Нойкьолн в Берлин, Kobosil показва неслучайни влечения към EBM и industrial. Eдин от най-бързо развиващите се техно артисти издава за музикалния лейбъл на Berghain – Ostgut Ton, но освен това има и свой импринт R Label Group, през който продуцира музика на нови артисти.

Какво да видиш в Нощта на театрите – Go Guide препоръчва

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *