Празнуваме връзката между хората и домашните любимци със Sofia Zoo Expo

Разказваме ти за събитието, което среща професионалистите в индустрията с любителите на животни

0 коментара Сподели:
Sofia Zoo Expo

Знаеш нашите традиционни Dog Fest събития, които посвещаваме всяка година на четириногите ни приятели.

Любовта към пухкавите същества ни отвежда и до страхотните уикенд преживявания на нашите приятели от Sofia Zoo Expo. От 24 до 26 ноември ще бъдем в Интер Експо Център, за да отпразнуваме най-верните, грижовни и добри приятели и да ги поглезим с подаръци. На място ще ни очакват разнообразен набор от бизнеси в сферата на грижата и продуктите за домашните любимци – борси и магазини, дистрибутори, коафьори, ветеринари, лекари, производители на храни, лакомства и други.

Разчертаваме ти карта, с която да откриеш всички тях, ти само подай една лапа.

Sofia Zoo Expo

Sofia Zoo Expo среща професионалистите в индустрията с любителите на животни. Събитието обещава едно незабравимо изживяване, с което да усетиш още по-силно връзката между хората и животните. В програмата са включени томболи, концерти, танцови спектакли, забавления и други дейности. Показваме ти акцентите.

Любовта минава през стомаха

Sofia Zoo Expo

Изплезен език, ококорени очи, спринт – ежедневна гледка, щом купичката започне да дрънчи. 

Както при хората, така и при животните – най-прекият път към сърцето е храната. Ние като стопани сме професионални кулинарни шефове в очите на нашите четириноги, затова и се грижим те да се хранят в качествени продукти. На събитието ще търсим и изпитани, и нови марки, с които да нагостим домашните любимци. Намираме ги на щандовете на зоомагазините, предлагащи всичко и по много, както и при производителите – тези, които знаят как да отговорят на високите ни стандарти. Освен тях с отговорени обятия ни посрещат и зооборсите, от които да заредим изцяло домашния склад.

Грижата отвън и отвътре

Sofia Zoo Expo

Кой не е гледал „Доктор Дулитъл“? 

Ветеринарите са супергероите на домашните любимци, затова уикенд преживяванията ще включват разговори именно с тях. Специалистите, които са посветили както работата, така и живота си на домашните любимци, ще бъдат насреща, за да отговорят на всичките ти въпроси. Разчитай на представителите на ветеринарните клиники в консултирането по теми, свързани със здравето и грижата за твоя пухкав приятел. Освен тях на място ще бъдат и грумърите – вълшебните феи за домашните любимци. Тези, които глезят, разкрасяват и дават най-точните насоки и съвети

как твоята слабост да се чувства добре в козината си. 

Sofia Zoo Expo

Sofia Zoo Expo е още един повод да се съберем, за да празнуваме заедно връзката между хората и животните.

Освен полезни срещи с изложители и представители на индустрията ще се срещнеш с неправителствените организации, които непрестанно се грижат за животни в нужда. Подай лапа и на тях и купи билети за събитието.

Не пропускай да грабнеш твоя Early Bird билет за COSMOTEQUE New Year

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *