Събития за седмицата: 13–19 ноември

Храна за сетивата

0 коментара Сподели:
Събития за седмицата (2)

Вдъхнови се!

Тази седмица ще бъде наситена с места за концерти, изложби, филми, спектакли. Хващаме те за ръка, подготвяме сетивата и обръщаме внимание на артистичното ни Аз. Започваме с мастър клас за търговия с изкуство, а после се отбиваме до изложба с маслени картини. Продължаваме с наслада за очите и гледаме селекция със световно кино, а след това се черпим с музика. Завършваме седмичния културен маратон с вечер със спектакли. Идваш ли?

Търговия с изкуство в днешния свят – MASTER CLASS на Елена Дорфман
15 ноември, RE Club

Елена Дорфман

Елена Дорфман открива събитието с призива: „Да се изправим и да погледнем нагоре!“. Тя се обръща към артистите, бизнесмените и хората на изкуството, за да разгледа темата за търговията с изкуство и инвестициите в него на глобалната сцена, но и с акцент към България.

STATIC SENSATIONS – Изложба на Любослава Николаева
16-30 ноември, ОКИ ДК „Красно село“

Изложба на Любослава Николаева

Отдели си време за вдъхновение. Наслади се на първата маслена самостоятелна изложба на едно страхотно момиче, чиито картини винаги са ни впечатлявали. Любослава Николаева обещава да ни подари усещания чрез изкуство.

Киномания 2023
16 ноември – 3 декември, НДК

Киномания 2023

37-ото издание на Киномания представя най-доброто от световното кино през 2023 година. Ще се срещнем с филмите, селектирани и отличени в Берлин, Кан, Венеция, Карлови Вари, Сан Себастиан и Торонто. Редом с най-новото от майстори като Уди Алън, Люк Бесон и Ридли Скот програмата включва и тематични панорами и филмови класики.

SoFest Winter 2023
17–19 ноември, Sofia Live Club

SoFest Winter 2023

Зимното издание на емблематичния столичен фестивал ни събира, за да видим три международни проекта със световно признати музиканти. Очакват ни споделени мигове, много вълнуващи емоции и закачлив флирт със суинг, приятна доза грууви ритми и балкански звуци, трансформирани в нов и модерен джаз.

Нощ на театрите
18 ноември, Alma Alter

Нощ на театрите

Гледаме едни от най-оригиналните спектакли, а организаторите ни предупреждават за творчеството, което ще „извади вътрешността на изтощените ни батерии“, за да ни даде енергия, с която да не спрем да танцуваме.

Вечерта ни носи музика и муза.

От 6 до 19 ноември изложбата „Невидима София“ с нова локация

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *