Природа, човек, бедствия – включи се в събитие с кауза, бъди герой

Отиваме на 12 ноември в Бар „Петък“, за да учим как да се подготвим, реагираме, помогнем в кризисни ситуации

0 коментара Сподели:
Природа, човек, бедствия – включи се в събитие с кауза, бъди герой

През ноември протягаме ръка на нова кауза, свързана с природата и хората. 

„Бъди герой!“ организира събитие, с което да предизвика по-голям интерес и достъпна информация към защитата и безопасността при бедствия. Проектът разказва какви природни стихии се срещат в България, така че населението да бъде една крачка напред и добре подготвено. Събираме се в Бар „Петък“ на 12 ноември, за да чуем основните методи за справяне с различни бедствия и да видим демонстрации по първа помощ. Към отговорността на събитието се присъединяват лица от музикална сцена, които се включват,

както казват организаторите, „за да ни върви с песен“.

Бедствията често настъпват изненадващо и могат да бъдат природни или предизвикани от човека. И в двата случая засягат дадена общност и водят до загуба на животи, унищожена природна среда, частна и обществена собственост. 

Събитието на „Бъди герой!“ идва с мисия да превърне отговорността към безопасността в приоритет.

На място ще се научим на практики и механизми за реагиране, така че да предотвратим пожар, наводнение или да помогнем на човек в нужда. Освен това ще чуем информация за появата и честотата на природните бедствия, както и рисковете, уязвимостите и потенциалното въздействие върху хората. Всичко това в приятната компания на Михаела Филева, Дара Екимова, ТИНО и Ража Ел Мад.

Проектът „Бъди герой!“ се осъществява с финансовата подкрепа на Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл.10а от Закона за хазарта за 2023 г., Министерство на младежта и спорта, Номер на договор: 25 – 00 – 67, Номер по Програмата на НПИМД-КО2-057/2023

Вярваме, че подобни инициативи ни помагат като общество и изграждат полезни качества във всеки един от нас. Прекарай идната неделя с безплатни уроци по безопасност и в компанията на страхотна музика.

Бъди герой.

Събития за седмицата: 6-12 ноември

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *