5 събития, които ще те изкарат от басейна

Музика и вино ни очакват през седмицата

0 коментара Сподели:

Не че те виним, ако единственото, което ти се прави тези дни, е да лежиш в басейна, но има живот и на сушата. В случай че намериш сили да свалиш банските и да облечеш нещо по-така, сме ти подготвили няколко събития за разнообразие.

ЧАСТИЧНО ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ

Лунно затъмнение се случва едва няколко пъти годишно и ние го пропускаме абсолютно всеки път. Ако и при теб е така, запиши си отсега – 20:00 часа в парка пред НДК. От Софийската астрономическа асоциация ще осигурят телескопи за наблюдение, така че гледката със сигурност ще е по-впечатляваща, отколкото от терасата вкъщи. Стискаме палци за ясно време.
Кога: 7 август, понеделник, 20:00 ч.
Къде: парка пред НДК
Вход: свободен

OSTERIA VENETA WINE TASTING

За Луната може да ти е все тая, но виното, ако не те заинтригува, не знаем какво би могло! И то не просто вино, а цяла дегустация! Срещу 20 лв. ще можеш да опиташ 6 чаши, а към тях ще има и малки предястия – за да не те хване съвсем. Все пак няма да е зле да оставиш колата вкъщи, а ако има кой да те замести в офиса на следващия ден – още по-добре!
Кога: 9 август, сряда, 20:00 ч.
Къде: BellaVita Italian Restaurant, ул. „Д-р Любен Русев“ №6
Вход: 20 лв.

СОЛАРОГРАФИЯ: ПРАВИ ЕДНА СНИМКА 6 МЕСЕЦА

Соларографията е толкова любопитна, колкото и слабо позната техника за снимки с дълга експозиция. Обектът, както можеш да се досетиш, е винаги Слънцето, а кадрите продължават по 2, 3, дори 6 месеца. Освен да научиш още любопитни неща за този начин на снимане, ще можеш да си направиш и своя собствена камера за соларография. Материалите ще са осигурени от организаторите, а ние нямаме търпение да видим крайния резултат!
Кога: 9 август, сряда, 19:00 ч.
Къде: + това, ул. „Марин Дринов“ №30
Вход: 10 лв., с предварителна регистрация

HAHAHA IMPRONATIONAL FEAT CASPAR SCHJELBRED

Ако ходенето на театър ти идва в повече, защо не отидеш на импро театър? Плюсовете са няколко: първо – няма да те караме да стоиш затворен в залата часове наред, и второ – адски смешно е. Според правилата предварителен сценарий няма, нито роли, а всичко се измисля в движение. Шансът да станеш свидетел на грандиозен провал не е малък, но пък този да се превиваш от смях е огромен.
Кога: 10август, четвъртък, 20:00 ч.
Къде: парк „Военна академия“, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ №82
Вход: 10 лв.

RUTH KOLEVA LIVE BAND

Трудно можеш да сбъркаш Рут Колева – и като звучене, и като визия, и като темперамент. Затова не се чуди, ако я видиш на сцената на Tobacco Garden Barтази събота, ами направо се огледай за свободно място и сядай. Именно там ще чуеш парчета от новия й албумConfidence, а помощ ще окажат Александър Славчев на китара, Светослав Неделчев на бас, Богомил Енчев на барабани, Филип Александров на клавишни и Волен Милчев на беквокали.
Кога: 12 август, събота, 21:30 ч.
Къде: Tobacco Garden Bar
Вход: 10 лв.

Чакат ни и 5 интересни сериала този месец.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *