Хотелите за есенен релакс и пътуване извън София

В прегръдката на планината

0 коментара Сподели:
Kings’ Valley Medical & Spa Hotel

Парна баня, последвана от дълга сауна и хладен душ за контраст, или неповторима гледка към планината с ароматен чай в ръка в някоя супериорна стая.

Всичко това може да бъде идеалният ти план за есента, защото точно сега е време за бягства и за красиви, живописни разходки извън София. Знаем, че се наслаждаваш на уюта на хладните дни, мекотата на любимия си пуловер или походите до някой висок връх. Също знаем обаче, че обичаш и местата, които ти предлагат неповторим релакс извън града. Точно заради това сме ги подредили специално за теб всички в строен ред, за да си избереш, без да се замисляш. Хотелите на следващите страници са бижу сами по себе си, а локациите, на които се намират, определяме като спиращи дъха. Виж къде да е следващото ти пътешествие и кой да е изборът ти за супер настаняване.

Bononia Estate Winery & Resort

Bononia Estate Winery & Resort

Бутиковият туристически комплекс на брега на река Дунав, допълнение към избата и разкошните лозя на Bononia Estate, е райско кътче, преплитащо 3 века, в което ти препоръчваме да се отбиеш при първа възможност. Освен луксозните и комфортни стаи и апартаменти, фантастична храна, релакс зона и много вино, тук отбелязваме едно огромно предимство, а именно – разнообразните развлечения. Каране на велосипеди, Vespa, UTV, разходка с моторна яхта по Дунава или полет с балон над Белоградчишките скали? Защо не и винена дегустация сред лозовите масиви? Време е да се отдадеш на удоволствията, които живота предлага – пътувания, вълнуващи мигове и хубаво вино!

с. Кошава, Винарска изба „Бонония Естейт“
088 236 2623

Festa Winter Palace 

Festa Winter Palace

Със своята съвременна концепция за релакс и уелнес услуги, Festa Winter Palace те очаква с елегантна комбинация от възможности за активна почивка в планината, първокласно обслужване и изтънчен лукс. Сгушен сред борова гора в сърцето на Боровец, бутиковият хотел е идеалната дестинация за релакс, семейна почивка или тиймбилдинг програми. Уелнес услугите включват отопляем вътрешен басейн с пречистена вода чрез солна електролиза, термо зoна – сауна, парна баня, релакс стая, контрастни душове, шоково ведро, вани за масаж на стъпалата, спа капсула, тангенторна вана, солна стая и различни аутдор активности – горски преходи, конна езда, наем на електрически велосипеди и др.

к.к. Боровец
0700 14 422

Hyatt Regency Pravets Resort

Hyatt Regency Pravets Resort

Разположен до красивото езеро в Правец, този спа оазис те очаква само на 30 минути от София. Оттук се разкрива великолепна гледка, която ще те откъсне от динамичното ежедневие и ще те потопи в пословичното спокойствие, което само планината може да ти даде. Ризортът предлага 244 съвременни стаи и апартаменти с всякакви удобства, както и огромно разнообразие от релаксиращи ритуали и процедури в луксозния спа център. На твое разположение са три ресторанта, лоби бар и нощен клуб, а ако си в настроение за спорт – опитай тенис кортовете им, голф игрището или разкошните екопътеки в непосредствена близост до ризорта.

Правец
02 902 4100

Kings’ Valley Medical & Spa Hotel

на откриващата снимка

Твоето релакс убежище, скрито в сърцето на розовата долина в Казанлък те очаква с цели 266 елегантни стаи и апартаменти, създадени, за да ти осигурят комфорта, за който жадуваш. В Kings’ Valley Medical & Spa Hotel ще преоткриеш лечебните свойства на минералната вода, която тук се използва за външно балнеолечение, балнеопрофилактика, спортно-рекреативни и козметични процедури. Очаква те и разнообразие от развлечения и спорт на закрито и открито, осем тематични ресторанта, бар, 4 външни и 4 вътрешни басейна с минерална вода, забележителен спа и уелнес център, както и медицински център с оборудване и терапии на световно ниво.

гр. Казанлък, Казанлъшки минерални бани, ул. „Извора“ 22
088 324 4544

Santé SPA Hotel

Santé SPA Hotel

Пет звездният СПА хотел е разположен във Велинград, а мястото му е изключително атрактивно, заради непосредствената си близост до всяка точка на града, до планината и до величествените гори. Тук вярват в целебната сила на минералната вода, питателната храна, чистия въздух и хубавата природа и затова ти гарантираме, че е перфектното място за пълноценното ти откъсване от динамиката на ежедневието. Хотелът разполага със 140 помещения за настаняване, СПА и медицински център, два ресторанта, нощен клуб, виенски салон с фантастични десерти, както и множество активности като електрически велосипеди под наем и други.

гр. Велинград, ул. „Ленища“ 1
089 308 0666

Hotel Rila Borovets

Hotel Rila Borovets

Твоята пълноценна активна почивка сред живописните пейзажи на Рила, те очаква в една от най-горещите точки на курорта Боровец. Емблематичният хотел съчетава гастрономически изненади, спа и комфортен престой за цялото семейство, както и всякакви планински активности. Не пропускай СПА пакета им с включени безплатни масажи за всеки настанен гост, както и допълнителните 7% отстъпка на избрани терапии за лице и тяло. През ноември имат и предложения с безплатно настаняване на деца, Хелоуин парти и много други изненади.

Боровец, хотел „Рила“
075 090 005

Семейно Шале Балкан

Семейно Шале Балкан

Каним те да изпиташ топлината и очарованието на Семейно Шале „Балкан“, което сгушено в живописния Централен Балкан предлага спокойна атмосфера, когато търсиш бягство от градската среда. Тук достъпът до дивата природа е пряк и величествените обитатели са само на метри от уюта на твоята стая. Вярват, че храната е най-съществената част от битието, затова я приготвят по автентични рецепти с продукти от местни производители. Очаква те и напълно оборудвана конферентна зала с Wi-Fi, отделна сграда за малки частни събития, мултифункционално спортно игрище, външен басейн, СПА център, фитнес и параклис.

с. Валевци
088 701 8801

Комлекс Чукара

Комлекс Чукара

Мечтаеш за бягство от забързания град? Представяме ти една приказна дестинация в Тревненския Балкан, която съчетава всичко необходимо за есенен релакс. Водени от голямата любов към планината и спокойствието, тук определено знаят как да поддържат връзката с природата. Комплексът разполага със СПА център, винарна, два ресторанта, зоокът и парк. Интериорът съчетава естествени материали и топли нюанси, а всеки кът от градините и парковото пространство е като продължение на планинския пейзаж. Спиращата дъха гледка е допълнена от неповторимите им бутикови вина, изкусно приготвена храна и модерно оборудвано СПА, където да отпуснеш ум, душа и тяло.

Трявна, ул. „Кисийска мера“ 36
089 740 4404

СПА Комплекс „Белчински Извор“

СПА Комплекс „Белчински Извор“

Най-голямата ценност на СПА Комплекс „Белчински Извор“ е, че запълват пропастта между градския човек и природата, като създават истински оазис за релаксация извън монотонното ежедневие и всеки градски шум. Вариантите за настаняване включват комфортни стаи и апартаменти в хотелска част, ЕКО селище с 10 бутикови къщи и две луксозни вили със собствена термозона за най-специалните ти поводи и една бутикова вила. В СПА зоната и басейна ще усетиш лечебната сила на минералната вода и ще се поглезиш с разнообразието от процедури и терапии. За финал – не пропускай вечеря в а ла картният ресторант „Изворът“, където ще опиташ отбрани ястия и първокласни вина.

с. Белчин
088 402 5169

Качи се на совалката, Go Guide те кани на COSMOTEQUE New Year

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *