Модерният градски превоз е с…тротинетка

Разказваме ти за Acer ES Series 5, неговите предимства и удобства

0 коментара Сподели:
Acer ES Series 5

Да кръстосваш градската джунгла с икономично и екосъобразно превозно средство може би е най-доброто, което може да направиш.

И за джунглата, и за себе си. Спестяването на време и опазването на околната среда са част от нещата, които живо ни вълнуват, а вярваме и теб. В този ред на мисли, електрическите скутери станаха част от картинката на всекидневието ни от достатъчно дълго време. По тази причина често се замисляме за собствен такъв и се оглеждаме за по-добрите, по-мощни, по-устойчиви и по-бързи попадения.

Представяме ти едно, което смятаме за точно такова – Acer ES Series 5, с функции, каквито не сме срещали в стандартните му предшественици.

Като за начало, един от най-важните фактори е изминатото разстояние. Моделът предлага цели 60 км пробег, което може да ти бъде напълно достатъчно за цялата седмица. А щом се налага да го зареждаш по-рядко, автоматично спестяваш повече време!

Максималната скорост в спортен режим стига до 25 км/ч, докато стандартния не позволява на скутера да превиши 10 км/ч.

Ако пък си сред повечко хора – включи в еко режим.

Той е по-щадящ за батерията и с него се развиват до 6 км/ч, което е препоръчително на по-оживените места в града. Най-якото е, че всичко това се контролира от мобилното приложение, като там ще откриеш и опция за плавно каране (cruise control). От апликацията може да контролираш и светлините, както и да направиш тест на батерията. Там е мястото, където да провериш колко процента са налични. Може ли изобщо да е по-удобно?

В случай, че си почитател на високите скорости и спортният режим е този, който те интригува, ще отчетеш и двойната спирачна система, която значително намалява спирачния път. Отбелязваме, че окачването е много добро, а гумите супер издръжливи, което означава само едно – скутерът е готов да се справи и с по-неравните терени.

Всички тези предимства и характеристики, превръщат Acer ES Series 5

в много добра, икономична и екосъобразна алтернатива на градския транспорт и автомобилите. Освен всичко останало, скутерът е и много компактен в сгънато положение, лесен за пренос и с модерна минималистична визия.

Виж нашата обиколка с модерния градски превоз в City Guide: две блажени места за сладки дни

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *