Шал за обличане, дреха за обичане

Принтът носещ бохемски вайб

0 коментара Сподели:

Да! Това е запазената марка на „Версаче“ и най-вероятно всички ще свържат тенденцията с иконичните модели на бранда, за които веднага се сещаш, ако поне малко си влюбен в модата.

Това обаче не значи, че и други големи дизайнери не избраха именно scarf print-а за много от своите модели в последните си колекции. Принтът с препратка към шаловете от миналото е на дневен ред тази пролет и носи етикетите на Chloé, Loewe, Etro и почти всички останали големи. Рокли, шапки, чанти и тюрбани със съответстващата декорация ще са черешката на тортата на летния ни външен вид.  

Принтът носи онзи бохемски вайб, в който всички искаме да сме потопени до ушите цялото лято.

За важността на тенденцията говори и колекцията на един от най-ярките представители на британската мода в момента Richard Quinn, който подчини всичките си дрехи на бъбривите принтове. След което я представи в присъствието на кралица Елизабет Втора, която го подкрепи, седнала непосредствено до Ана Уинтур на първи ред (това ако не е чест!).

Оцвети гардероба и денят ти ще го последва

Иначе в представите ни сме облечени от горе до долу в принта, пием плажни „Маргарити“ и се реем в безкрая на пространството отсреща. Не е нещо, което не можем да сбъднем, така че правим един шопинг по зададена тенденция и се захващаме да си свършим работата, за да можем да сме свободни в горещите дни. 

Неоново зелен е и градът

Модни върхове в земни тонове

Какво още се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *