5 събития с които да си кажем „Наздраве!“

Чакат ни лятно кино, вино и workshop

0 коментара Сподели:

Тази седмица си взимаме почивка от морските партита и се отдаваме на пълен релакс. Естествено, това няма как да стане без чаша в ръка, затова сме ти подбрали цели пет събития, които да ти дойдат ободряващо.

ЛЯТНО КИНО СОАРЕ ПРЕДСТАВЯ: ПЕЛЕ: РАЖДАНЕТО НА ЕДНА ЛЕГЕНДА

В четвъртък градината на Grand Hotel Sofia става истинска футболна арена. Няма да те караме да тичаш до припадък по кожената топка, но ще можеш да гледаш филм за легендарния Пеле, докато си пийваш разхлаждащи напитки и похапваш брускети. Истинските фенове ще ти кажат, че Пеле е само на 17, когато става най-младият футболист, спечелил Световната купа, а пък ние ще те поканим да научиш повече за житейския му път.
Кога: 17 август, четвъртък, 21:00ч.
Къде: Grand Hotel Sofia, ул. „Гурко“ №1
Вход: 29лв.

САНГРИЯ ВЕЧЕР | VOL.2

Деспасито може вече да ни е омръзнало, но това далеч не важи за сангрията. Този петък ще си спретнем разхлаждащата испанска напитка и ще се отдадем на пълен релакс. За неразбралите, сангрия е ледено алкохолно питие, което се приготвя с вино и плодове. По-подходящо за лятото от това, здраве му кажи!
Кога: 18 август, петък, 18:30ч.
Къде: betahaus Sofia, ул. „Крум Попов“ №56-58
Вход: свободен

WORKSHOP: MATCHA | FOUNTAIN OF YOUTH

Матчата е онази зелена напитка, която по всяка вероятност залива инстаграм фийда ти. Ако искаш да разбереш защо всички толкова са луднали по нея, ела на уъркшоп в Drekka. Ще ти издадем само следното: матча има изключително висока концентрация на антиоксиданти и в пъти повече хранителни вещества от зеления чай. Освен напитки, ще си приготвим и вкусен чийзкейк, естествено със същия зелен цвят на матчата.
Кога: 19 август, събота, 15:00ч.
Къде: Drekka“, ул. „Уилям Гладстон“ №60
Вход: 45лв.

GAMBLING NIGHT

Не, че те подканваме към хазарт, но да печелиш шотове, докато се забавляваш с приятели просто не е за изпускане! Можеш да играеш куп различни неща, включително дартс, карти или ролетка. Залаганията са между приятели, но ако се чувстваш супер уверен в късмета си, можеш да се пробваш и срещу заведението.
Кога: 20 август, неделя, 21:00ч.
Къде: Rock’N’Rolla
Вход: свободен

A GOOD YEAR CLUB: "A GOOD YEAR" AND A GOOD WINE

Както за луди купони, лятото е и времето за презареждане на батериите и отмора по залез. Понеже сме сигурни, че с партитата проблеми няма да имаш, идваме на помощ по втората част. Единственото, което трябва да направиш, е да ни чакаш в 21:30 в Spaghetti Kitchen & Bar, където ще гледаме филма A Good Year и ще се пренесем сред лозята на лятна Франция. Пуканките и виното са от домакините.
Кога: 20 август, неделя, 21:00ч.
Къде: Spaghetti Kitchen Bar, пл. „Света Неделя“ №3
Вход: свободен

А ако си на морето, разцъкай и извън Градина.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *