10 дразнещи неща, които мъжете правят в леглото

Дневник на хейтъра: Секс Vol. 1

0 коментара Сподели:

Ако едно нещо се обърка в секса, все едно всичко се е объркало. И колкото и приятно ни е да се скрием с някого под завивките, има малки досадни моменти, които могат да провалят и най-перфектния секс. За един себеуважаващ се хейтър, те понякога са дори повече от едно или две. Ето и списък с 10-те неща в секса, които могат да те накарат да викаш…но не по хубавия начин .

ЗАЩО ДИРЕКТНО ТАМ ДОЛУ?

Клиторът не е някакво вълшебно бутонче, което магически и веднагически отваря тайната врата към Страната на неограничените женски оргазми.

Това не е копче от асансьор, което с едно натискане може да ви изпрати на първо, второ или трето ниво. Преди това спокойно може да опознаете и други части на тялото на жената, а след това да преминем „директно към въпроса”.

ВЪПРОСИ, ВЪПРОСИ, ВЪПРОСИ
„Тук добре ли е?” , „Така хубаво ли е?”, „А така?” – нека да не забравяме, че това е секс, а не наръчник за устройство на жената с входен и изходен тест за проверка на знанията. Ако на една жена не й харесва, повярвайте ми – ще го разберете и без да питате.

МИЛИЧКО, ИНФАНТИЛНО ГОВОРЕНЕ В ЛЕГЛОТО
Нашата вагина не е „сладка малка бубинка”, „сладкишче с глазура” или не дай се боже „миличкото таралежче”. Има си много нормални имена, с които може да наричаме вагината на жената и това със сигурност не е майчинското „шушинка” или „зайчице”.

ПРЕДУПРЕЖДАВАЩИЯТ ТИП
„Сега ще захапя ухото ти”, „Сега ще целуна корема ти”, „Сега ще вляза в теб”. А дали ще споделиш и кога ще спреш да споделяш намеренията си, за да има все пак някаква изненада?

ВХОДЪТ ЗАБРАНЕН

Не е зле да осъзнаем, че някои места са единствено и само изход, а не вход. Ако искаме нещо да се случи там отзад, ще ви информираме. Благодаря предварително.

ДА СИ ОСТАВИШ ЧОРАПИТЕ
Да, знам, че в много порно филми сме гледали как главните герои си остават в леглото с обувките, но това е по съвсем различни причини. Няма нищо секси в чорапите, с които си бил на работа цял ден.

ПЛЕСНИЦА ПО ДУПЕТО
От време на време не е зле, но в крайна сметка ние не сме ударен инструмент, на който да си припомняш уроците по барабани по време на жалките ти тийнейджърски години в неуспяла рок банда.

ЕДНИ ГЪРДИ ЗА ВКЪЩИ, МОЛЯ!
Само малко по-спокойно там. Понякога е ок да си малко груб, но все пак не ги сграбчвай и стискай, сякаш е нещо, което можеш да отнесеш у дома. Просто си поръчай пица!

НЕ БУТАЙ ГЛАВАТА
Принципно сме наясно къде горе-долу се намират някои части на тялото.

Дори с моите 4-ки по биология – спокойно мога да се ориентирам къде трябва да се локализира главата ми при орална любов, няма нужда от насочване.

Бъди мъж, а не джи пи ес.

„СВЪРШИ ЛИ?”
Не – Не бързай толкова, не винаги сме така експресни. „Свърши ли?” Свършваш ли?” Ще свършиш ли?” „А сега? А сега? А какво ще кажеш за сега?” Ако питаш някоя жена дали е свършила или ще свърши, може да си сигурен, че не е свършила и няма да свърши.

Разбира се, че нещата, които един мъж може да направи в леглото наистина, наистина добре, са много повече от 10, но те не се обсъждат, а се изпитват. Очаквайте следващия път и топ 10 на грешките, които една жена може да направи под завивките, защото и жените не сме безгрешни. Още от времето на Адам и Ева, все пак.

Дневник на хейтъра: онлайн запознанства.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *