Локации за изнесен офис в София: изборът на Go Guide

Различните лица на работното ти място

0 коментара Сподели:
Entract 127

Отдавна думата „офис“ загуби конотацията, която всички познаваме. Отдавна да отидеш на работа не включва седене в затворена среда в центъра на града, а даже напротив. Опциите да работиш откъдето пожелаеш, завзеха бизнес света, като след пандемията дори отдалечени градчета и селца станаха предпочитана „офис“ дестинация.

В крак с най-новите тенденции в това да работиш със страшен кеф и на супер гледка,

ние обединяваме и ти показваме вариантите за работа от типа remote-коуъркинг пространства, хотели и къщи за гости, предлагащи офис „от къщи“. Селекцията ни е изпитана, повече от прекрасна и включва наши любими местенца, които избираме, когато искаме да си подарим вдъхновяваща среда, страхотни удобства, вълнуваща локация и супер връзка с мрежата. За теб остава само да решиш кое ще е следващото ти „работно място“ и да се запътиш натам. Понякога офисът може да е до морето и до бара, и до планината, и до където ти сърце иска.

Entract 127

на откриващата снимка

Представяме ти мястото, което удобно се е разположило на театралната улица, при това на цели шест етажа. Entract 127 предлага отворено coworking пространство за 22 души, 38 стилни и напълно обзаведени офиса, 9 зали за срещи и отворено пространство за събития с разкошна тераса. Заради перфектната локация и високата бизнес класа Entract 127 е супер подходящ спот за корпоративни и частни мероприятия. Освен абсолютно всички необходими за твоя уют и работен процес удобства театралната нотка в сградата носи съвсем нова артистична стойност.

ул. „Г. С. Раковски“ 127
088 266 9836

Open Coworking

Open Coworking

Иновативният свят на Open Coworking не е просто място за работа, а истински дигитален космос, съблазняващ с непреходната комбинация от свобода и професионализъм. Тук опциите са много – може да наемеш работно място за няколко часа, да се насладиш на просторната hot desk зона, да резервираш свой dedicated desk, да проведеш среща в съвременните зали за срещи или да превърнеш всеки свой проект в шедьовър в аудио-визуалното им студио. Ако пък работата ти изисква повече уединение – private office опцията е за теб. Stay open! Бъди част от големите идеи и вдъхновяващите бизнес партньорства.

бул. ”Витоша“ 1
087 844 9596

Resonator Creative Tech Hub

Resonator Creative Tech Hub

Хъбът не попада в рамките на класически коуъркинг, но изповядва принципите на споделена работа и цели да засили духа на сътрудничество между различни сфери. Пространството им разполага с редица споделени лаборатории, разположени на площ от 800 кв.м, оборудвани тематично и достъпни на абонаментен принцип. Независимо дали си запален по 3D моделиране, електроника, продуктово инженерство, потапящи интерактивни изживявания, творчество, звуково инженерство или пък STEM и други обучения, това е мястото, където може да откриеш правилния вид инструменти и експертиза, за да реализираш проекта си.

ул. ”20-ти април“ 13, безистен, ет. 2
087 841 1696

Social Station Cowork Club

Social Station Cowork Club

Бутиковото споделено пространство разполага с две комфортни локации, където ще се чувстваш по-добре и от у дома. Едната се намира в кв. Белите брези и разполага с три различни зали – арт кафе, зала за срещи и зона, обзаведена с бюра. Втората е в реновирана сграда в сърцето на София, където те очакват две зали, кабинка за срещи и разговори, както и просторна открита тераса. Споделяме ти, че само през октомври може да резервираш своя изнесен офис в Social Station Cowork Club на специални цени. Попитай за условията на socialstationcafe@gmail.com.

ул. ”Бачо Киро“ 8, ет. 4; ул. ”Проф. д-р Димитър Атанасов“ 14
088 670 2022

3 филма за шума зад кулисите и смеха в офиса

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *