3 причини да дойдеш на After Work Social Club: Season Closing

Трансформираме работния делник в парти вечер

0 коментара Сподели:
After Work Social Club: Season Closing

Отправяме специална покана за октомврийското ни парти, разписваме я с розов химикал, подписваме я с целувка.

Имаш място, ден, час и нас. По традиция запазваме една сряда в месеца, викаме цяла София и празнуваме с града и хората му. И този път поводът е специален, защото посвещаваме After Work Social Club: Season Closing на миналото. В спомените нахлуват всички издания на нашето парти, цялата палитра от гости и специалните моменти, които сме нащракали през обектив и с очи.

Събиранията ни имат разнообразни теми, но във всички присъстват следващите 3 неща в духа на Go Guide.

Коктейлите

Няма парти без коктейли. Когато часовникът удари точно 18:31 часа, означава, че водата, безалкохолните напитки и кафето стават забранени. Отиваме до бара, усмихваме се, подаваме кеш или карта и в ръцете ни се появява магия в чаша. Бъди сигурен – менюто обслужва всеки изтънчен, екстремен и класически вкус.

Изненада!

В сряда бармани ставаме ние, редакторите на Go Guide, а ти ще избираш между 3 от любимите ни коктейли.

Артистите

Няма наслада от коктейлите без музикален сет. Дали нотите ще идват от инструмент, човек или пулт, винаги избираме отговорник за настроението и танците. През годините сме те запознавали с нови имена и срещали с любими артисти, всеки със собствен стил и чар. Слушали сме Деси Андонова, „Живи и здрави“ и още куп артисти на живо, които всеки път се грижат да запомниш вечерта и да обновиш плейлиста си.

Този път ще царува селекцията на Djobry.

Локациите

Няма танци без сцена или дансинг. Любимата ни София гъмжи от избор на заведения, а ние като професионални ловци на места организираме ивентите си на най-яките от тях. Водили сме до ул. „Малко Търново“, ходили сме и до летния басейн на стадион „Юнак“, качвали сме се на покриви, били сме на много и специални места. Трийсет и шест издания по-късно After Work Social Club: Season Closing се завръща на мястото, откъдето е тръгнал – любимата КЕВА.

Хайде, чакаме се там!

Пет паметни After Work Social Club партита, които няма да забравим

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *