Пет паметни After Work Social Club партита, които няма да забравим

Ретроспекция на видяно, чуто, преживяно

0 коментара Сподели:
After Work Social Club

Познаваш ни. Ние сме точно като теб.

Живеем, работим и обичаме София такава, каквато е. В последните няколко години отдаваме заслуженото на любимата ни столица с тематични партита в сряда. На тях се събираме с екипа на Go Guide, близки, познати, непознати, които ни стават приятели. Намираме повод или събитие, което да празнуваме, срещаме се след работа и се зареждаме за остатъка от седмицата. Усещаме енергията на музикантите, барманите, артистите, брандовете, всички, които са дошли, и това ни мотивира да направим следващо, още по-специално продължение на поредицата After Work Social Club.

Обръщаме се назад, за да се усмихнем широко на едни от най-емблематичните събирания в сряда. Водим те на носталгична и много специална обиколка.

After Work Social Club: Woodstock O’Clock

Припомняме ти една топла майска вечер, която ни отведе на истинско пътуване с машина на времето. After Work Social Club: Woodstock O’Clock ни накара да преживеем един от най-емблематичните музикални фестивали в историята. Удсток гостуваше за няколко часа на софийска земя, а ние отворихме гардеробите на родителите си, за да се сдобием с професионална хипарска визия и кръгли очила като на Ленън. Под звуците на красиви класики рисувахме върху платна, танцувахме, пихме вино, снимахме се и какво ли не още. Събитието ни обедини и това си пролича в препълнената кутия за дарения, която изпратихме след събитието на БЧК.

After Work Social Club: Sunset Blvd.

В средата на лятото, мотивирани от пътувания, култури, забележителности, направихме отбивка до далечна Калифорния. Представихме си високите палми, изобилието от класики, които сме карали милион пъти, играейки GTA, и цветната буря от Текила сънрайз. Създадохме си собствен LA, сгушен в полите на Витоша, и го кръстихме After Work Social Club: Sunset Blvd. Качихме се на покрив, за да усетим свободолюбивия дух на нощен Холивуд, примесен с типични Бевърли Хилс pool party елементи и характерни акценти от облика на Калифорния. Освен басейн имахме и последните целувки на залязващото слънце.

After Work Social Club: Little Italy

Няма как да забравим блаженото чувство на dolce far niente в центъра на София. After Work Social Club: Little Italy пресече пътя на минаващите през бул. „Дондуков“ и ги извика нагоре по стълбите в една малка, тайна, любима софийска уличка. Мотивирани от бохемството и лекотата на италианския живот, се понесохме по последните лъчи на юнското слънце и се разтопихме в романтична джаз обстановка.

After Work Social Club: Mare Di Sofia

Синьо с лимони. Това беше настроението, такъв ни е и споменът от After Work Social Club: Mare Di Sofia. Вдъхновени от духа на Средиземноморието, пренесохме Амалфи в центъра на София. Магията се случи – имахме кокетен плаж , бели средиземноморски камъчета, аромат на цитруси. Сърцето ни се напълни от песента на саксофон и вкуса на вечната лятна класика – джин с тоник, а очите ни запечатаха всеки специален миг.

After Work Social Club: Season Closing

Сред най-запомнящите се наши партита е и това, което тепърва предстои. After Work Social Club: Season Closing е на хоризонта, а теб те очаква грандиозно парти, с което да затворим сезон ’23. Трийсет и шест издания по-късно се завръщаме на мястото, откъдето тръгнахме – любимата КЕВА. Вихрушката от емоции ни припомня какво създадохме в последните 4 години и колко любов завещахме на нашата София. Най-важната ни сряда от месеца този път носи инициалите на Go Guide през годините. На 18 октомври вдигаме ръце и чаши високо и празнуваме нас, теб, вас.

Няма да изневерим на себе си – чакат те страхотни коктейли – точно в 18:30 часа.

City Guide: две блажени места за сладки дни

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *