Събития за седмицата: 16-22 октомври

Седмични отбивки и вълнуващо After Work Social Club парти

0 коментара Сподели:
Събития за седмицата

3 е на щастие.

Влизаме в предпоследната седмица на октомври, за да разхладим страстите и да се подсладим с музика. Следващите 7 дни ще ни вълнуват глобална музикална конференция, изложба със световно име в изкуството, петъчно парти и сетивен уикенд.

Но не можем да оставим октомври да избяга, без да сме го отпразнували.

И ако ни познаваш, вече се досещаш какво сме ти приготвили. Предстои специална сряда вечер с новия ни After Work Social Club: Season Closing. Разказваме ти за него и останалите седмични отбивки.

After Work Social Club: Season Closing
18 октомври, КЕВА

Трийсет и шест издания по-късно After Work Social Club се завръща на мястото, откъдето е тръгнал – любимата КЕВА. Празнуваме всички ивенти, които вече 4 години вдигат на крака София в сряда, за да преживеят по-добрите часове от денонощието. Това ще бъде последният After Work ивент за сезон ’23 – ела да си кажем наздраве след работа, да поговорим и да се поздравим. Чакаме се в 18:30 часа.

Изложба на Edgar Gomez
19 октомври, Чистилището

Отбиваме се до официалното откриване на изложбата на Edgar Gomez в новото арт пространство „Чистилището“. Там те очакват неговите необикновени творби, които ще останат на място в рамките на 10 дни. Приготви се за културна инвестиция – всички произведения ще бъдат налични за продажба. Събитието ще ти предложи още музиката на Les Animaux Sauvages и DJ set от Charlie.

SoAlive Music Conference 2023
19 октомври, София

Посвещаваме края на седмицата на музиката. В рамките на три пълни дни обикаляме фестивалната програма, за да се срещнем със световни лектори, да послушаме страхотни изпълнители и групи, а също – да научим повече за позиционирането на артисти от Югоизточна Европа в европейската музикална сцена.

Metropolis presents Techno Meltdown
20 октомври, Топлоцентрала

По традиция в петък танцуваме. Тази седмица ще отскочим до „Топлоцентрала“, където ще се разтопим под звуците на електронната музика. Лайнъпът е разнообразен и безкраен, а ти имаш две зали, в които гарантирано ще си изкараш добре. Остави вечерта да те води.

НЕОТОПИЯ – сетивен лабиринт
21 октомври, УАСГ

Даваме ти страхотна идея за уикенда – прекарай го в сетивен лабиринт. Остави се на магията на интерактивен и имерсивен спектакъл, който ще позволи обмен на знания и практики между сферите на архитектурата, дизайна и имерсивния театър, с цел създаване на оригинален творчески продукт – сетивен спектакъл от нов вид.

Пет паметни After Work Social Club партита, които няма да забравим

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *