5 събития, с които да преживееш края на отпуската

Храна, кино и музика за добро настроение

0 коментара Сподели:

Нищо не може да ни депресира повече от края на лятната почивка. Уви, рано или късно се връщаме в града, но този път сме твърдо решени да наритаме следпочивната депресия още преди да се е обадила!

СОФИЯ ТЕХ ПАРК – ПРОЖЕКЦИЯ НА ОТКРИТО

Почивката може и да е свършила, но лятото е още тук, а с него и филмовите прожекции на открито. Този вторник след залез ще можеш да гледаш български късометражни филми в София Тех Парк напълно безплатно. Историите ще те срещнат с абсурдни и комични ситуации, щура любов и нелепици, а краят съвсем неслучайно ще те отведе чак до Слънчев бряг.
Кога: 22 август, вторник, 20:45 ч.
Къде: Sofia Tech Park, бул. „Цариградско шосе“ №111Б
Вход: свободен

РИБИ И МОРСКИ ДАРОВЕ

Не знаем за теб, но ние отидем ли на море, можем да закусваме, обядваме и вечеряме с морска храна. Хич няма да се извиняваме, ами дори ще се запишем на готварски курс, за да можем да си приготвяме рибни вкусотии и вкъщи. Ако ни наминаваш на гости, отсега си остави място за севичета с бяла риба и хрупкави калмари със салса. От теб виното!
Кога: 22 и 24 август, вторник и четвъртък, 19:00 – 21:30 ч.
Къде: Amuse Bouche Culinary School, ул. „Кораб планина“ №8-10
Вход: 150 лв., с предварителна регистрация

SUNDAY BRUNCH WITH  YOANA TODOROVA: MASTER OF EGGS

И тази неделя те чакаме на брънч в Boom Burgers & Booze, за да разгледаме снимки от изминалите плажни партита и да видим кой е по-по-най-почернял. А най-хубавото е, че вече можеш да оставиш диетата и да опиташ от всички кулинарни шедьоври на гост-готвача Йоана без капка срам. Естествено, ще има и коктейли, защото какъв брънч е това иначе?
Кога: 27 август, неделя, 11:00 – 16:00 ч.
Къде: Boom Burgers & Booze, бул. „Цар Освободител“ №12
Вход: Свободен

VINTAGE GARDEN PARTY & BAZAAR

Тази седмица ще се проведе последното Vintage Garden Party за сезона и ни се струва перфектното място да се пожалваме за края на отпуската. За щастие ще има музика за повдигане на духа и достатъчно коктейли, за да удавим мъката си. Ако пък си падаш повече по шопинг терапията, ще можеш да си купиш и куп свежи джунджурии от винтидж базара.
Кога: 27 август, неделя, 15:00 – 22:00 ч.
Къде: Once Upon a Time Biblioteka, бул. „Васил Левски“ №88
Вход: свободен

СОФИЯ ДИША

София Диша вече ти е достатъчно позната, така че – you know the drill! Ръчно направени творения, работилнички и всякакви вкусотии за хапване и пийване ще те чакат там през целия уикенд. Всяка година фестивалът има ново място, като този път е ред на площад „Александър Невски“. Ако пък хлапетата вкъщи пощуряват от скука, доведи и тях – със сигурност ще им намериш занимание!
Кога: 26 и 27 август, събота и неделя
Къде: пл. „Св. Александър Невски“
Вход: свободен

Ако обаче морето е все още не излиза от главата ти, ето къде можеш да прекараш един незабравим морски уикенд.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *