Събития за седмицата: 9-15 октомври

Специално за черните котки

0 коментара Сподели:
Събития за седмицата

Дано ти върви през седмицата, защото делниците приключват в компанията на петък 13-и.

Каръците излизат, фаталистите пресмятат, късметлиите празнуват в клуба. Преди да достигнем заветната дата, имаме отбивка до страхотно местенце за изкуство, от което вземаме сувенир за дома. После се отправяме към киното, защото един от най-чаканите филми излиза на голям екран. Накрая преживяваме някак петъка, а в събота следва втори електронен циклон.

Street Art за вкъщи 2023
9 октомври, Sito Studio

Street Art за вкъщи 2023

Превърни дома си в галерия. Street Art за вкъщи е за първи път на международно ниво с три изложби – в София, Сао Пауло и Богота. Sito Studio и Visionary правят творбите на 8 местни и международни художници достъпни чрез изложба с уникални сериграфии и ризо принтове в ограничен тираж.

Премиера: The First Lap/ Първата обиколка
12 октомври, Cinema City Paradise

The First Lap

Отиваме на официалната премиера на документален филм, посветен на първия български отбор, състезаващ се в престижната немска серия GT4. Филмът улавя в реално време изпитанията и триумфите, пред които са изправени главните му герои: 16-годишен пилот, търсещ баланс между спорта и образованието, любител, превърнал се в талантлив механик и автомобилен инженер, идващ от академичните среди.

DOM Night with DJ Assault, Garo, Linear Output
13 октомври, DOM

DOM

Посрещаме уикенда с DJ Assault – артистът, който поднесе на международната публика мръсните текстове и 808 бийта от улиците на Детройт. Освен един от най-известните диджеи и продуценти на електронна музика е и пионер на Ghettotech музиката. Слушаме го в компанията на Garo и Linear Output.

ANFISA LETYAGO at EXE CLUB
14 октомври, EXE CLUB

ANFISA LETYAGO

Съботната прогноза за времето е гореща.

Anfisa Letyago, един от най-влиятелните изпълнители в електронната музика в момента, ще бъде в София, за да вдигне ръцете ти високо горе.

Взимаме парченца от уличното изкуство на София за вкъщи

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *