Chilli Hills ни канят в новата им ферма, а ние сме готови за лют купон!

Обожаваме новаторския им подход, опитваме с кеф продуктите им, а вече чакаме и цяла Chilli Hills Farm & Open Space

0 коментара Сподели:

снимки: Chilli Hills Farm

За тези, които го обожаваме, лютото е религия.

За тези, които знаем огромната му сила, хилядите му разновидности и специфичните му проявления, то е наш любим герой в почти всяко кулинарно изживяване, а най-любопитното е, че може да го комбинираме почти с всичко. На това до голяма степен ни научи най-свежият пикантен мастър на републиката – Александър Кюркиев, основател на Chilli Hills и покорител на лютите чушки от 2014 г. Сашо е академик по пикантност, а както знаеш, Chilli Hills стартира като търговска марка в началото на 2014 година и оттогава оперира като бутикова ферма, в която се отглеждат редки видове люти чушки от цял свят. Основната цел на Chilli Hills е да допринесе за развитието на лютата култура в България, като също така даде роден качествен лют продукт на световния пазар на лютото. Нейната серия Бalkan Hot Sauce налага първия занаятчийски лют сос в България, който е и официално най-лютият продукт в страната.

Заради всичко това, а и заради много още ние с пълен кеф ти съобщаваме, че Chilli Hills те канят на откриването на Chilli Hills Farm & Open Space – чисто новата им ферма!

Ивентът е тази събота – 7.10. от 16:00 часа, а точната локация може да видиш тук. Обещаваме ти, че на място те очакват богата програма, музика на живо и люти предизвикателства. Естествено, за храната ще се погрижат фудтракът на Chilli Hills с бургери, крила и азиатската полева кухня на Файчето от „Мастършеф“ в партньорство с Webber България – Ogradina.bg.

Може да разчиташ и на студени напитки, плюс бира барове, бирени коктейли, джин & ром коктейли и хубаво вино.

За всички, искащи чил и съвършен дзен, ще има и комфортна зона, а освен това ни очаква и сладък кът със супер сокове и изкушения. Специално за събитието ще има изграден уникален детски кът, а за малчуганите също така има предоставени страхотни маси за рисуване.

Ще се включим без да му мислим и в Екстремното Люто надяждане, което ще се случи за пръв път в България и е част от Световната лига по люти надяждания – League оf Fire! Сигурни сме, че ще е епично,

а победителят в тази надпревара ще спечели специално изпратения им от Англия колан на шампионите, както и ранг в Световната купа с правото да участва в Европейския финал през 2024.

За музиката на живо ще се погрижат фантастичните Latino Kopeles – Latino Копелеs, а през останалото време DJ Fozzie ще ни разцепи от танци. Ще видим също тяхната голяма гордост – първия в Европа „Музей на лютото“ с над 70 вида люти чушки, факти и инсталации!

Повече от това не знаем какво да искаме, освен че първите 100 гости ще получат подарък торбичка с лимитирана серия лют сос и подаръци от спонсори. Повече за ивента виж тук, а ако се чудиш, новият дом на Chilli Hills се намира в подножието на с. Лозен. Чакаме те там, тази събота ще е on fire!

За още от същото – виж Вкусовите ни рецептори празнуват: Chilli Hills отвориха първия си магазин

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *