10 дразнещи неща, които жените правят в леглото

Дневник на хейтъра: Секс Vol 2

0 коментара Сподели:

Stacey Krolow

Тя е прекрасна. Секси. Невероятна. Прави всичко, което ти се иска, докато я целуваш и прегръщаш.  Наистина е чудесна. Какъв късмет, а? Но владее и една магия… в момента, в който си легнете, целувката я превръща от красива, еротична мацка в безжизнено тяло. Тя просто си лежи там и те гледа. Не мърда дори мускул. Тишината в спалнята е ужасна. Чуваш как съседът на третия етаж сменя канала. Сбъркал ли си някъде?
В първа част разгледахме 10-те най-дразнещи неща, които мъжете правят в леглото. Но и жените не сме перфектни – ето и списък на 10-те дразнещи неща, които жените правят в леглото, по разкази от очевидци.

БИТОВИ РАЗГОВОРИ ПО ВРЕМЕ НА СЕКС 
Не е тайна, че след години връзка сексът между двама души малко или много става рутина. Той знае какво ти харесва и как да го направи, ти знаеш какво на него му харесва. Все едно да си в 12-и клас и да попълваш тест за 4-и – няма тайна.

Това обаче не означава, че трябва да разваляш красивата илюзия на секса с грубата действителност. Няма нищо по-секси от това: „Да… да… точно така… да… прекрасен си… Прибра ли млякото в хладилника…. Да… да… не спирай… Надявам се, че този път си заключил вратата….“

ТВЪРДЕ МНОГО КРЯСЪЦИ
Понякога се чудя дали някои жени викат твърде много, за да впечатлят мъжа, с когото са, или мъжа, който е през три пресечки. Ужасно е неловко, докато правите секс, съседи да звъннат на 112 и да кажат „че някой май го колят“. Стенания, леки, възбуждащи викове – да, крясъци на обезумяла раждаща петзнаци котка – не. Все пак не забравяйте – Валери Симеонов е някъде там и дебне.

ДА СЕ ИЗПЛЮЕШ ВЕДНАГА СЛЕД СВИРКА 
Сега… никой не казва, че задължително трябва да се гълта. Нека не се лъжем – невинаги има вкус на ванилов сладолед с шоколадови пръчици. Но да се изплюеш веднага и с погнуса, след като си правил френска любов… мисля, че действа по ужасяващ начин на партньора. Може да бъдем малко по-дискретни.

ПОРНО КАНАЛЪТ
Да се съгласиш и дори да накараш партньора си да гледате порно заедно, за да „раздвижете малко нещата“, а после да му се разсърдиш, че се е възбудил от това, което гледате. Спокойно, това е просто филм, нали е с теб?

ДА РАЗПИТВАШ ЗА БИВШИТЕ В ЛЕГЛОТО 

„Тя  така ли ти правеше?“, „Аз по-добра ли съм“, „Кажи, че съм по-добра“, „Кажи, че ме харесваш повече“. В този момент мъжът е готов да ти каже и че ще се ожени за теб на върха на Еверест и  във твоя чест ще принесе жертвен агнец  на пълнолуние, само и само нещата да продължат.

Така че и да питаш такива въпроси, едва ли ще получиш искрен отговор – по-добре не си го причинявай.

ГУШКАНЕТО
Сещате ли се онзи епизод на „Приятели“, когато Рос учеше Чандлър как деликатно да отмества от себе си в леглото Джанис, след като заспи? И после Джанис едва не се уби, падайки от леглото? Е, на това са готови мъжете, само и само гушкането да не продължи цяла нощ. Това не означава, че не ни обичат. А че просто всеки се нуждае от малко пространство. Дори Чандлър при редките му срещи със жени.

ТВ МАНИАЧКАТА
Да надзърташ над рамото на партньора и да хвърляш по едно око на телевизора. Кога ли ще започне поредният епизод на „Сексът и градът”, който си гледала 10 пъти? Ако ти е скучно в леглото, просто си кажи, не прехвърляй каналите.

„ИСКАМ ДА МИ НАПРАВИШ БЕБЕТА“
Всичко е прекрасно. Той е прекрасен. Просто невероятен любовник. Ето ви отново след четвъртия оргазъм и ти се чудиш как по по-оригинален начин да му кажеш колко ти харесва той. И изтърсваш точно тогава, когато той лежи задъхан до теб: „Искам да ме чукаш така, че да ми направиш три бебета!“. Не, не, не. Единственото по-ужасно нещо от това за един мъж на трета-четвърта среща е да чуе: „Вътре ли е вече?“.

ДА ИМИТИРАШ ОРГАЗЪМ 
Жените сме известни с това, че лесно можем да имитираме оргазъм, когато ни стане досадно или сексът продължава твърде дълго време, а скоро започва новият епизод на „Игра на тронове“. Или поне си мислим, че можем.

Много от нас не осъзнават, че опитите ни да излъжем, че сме свършили, са  по-изкуствени и от циците на плеймейтка. Не всеки от нас е актьор за „Оскар“ в леглото, нали?

ДА СПРЕШ СЕКСА ПО СРЕДАТА
Човекът, който ми разказа тази история, още се възстановява. Всяка сутрин гледа слънцето по 2 часа, прави йога, яде киноа и се опитва да забрави случката. Както са насред секса, тя просто спира, маха се от него, казва: „Уморих се“, и се обръща на другата страна, за да заспи. След подобно преживяване ти иде само да скочиш от балкона и да бягаш под лунна светлина. Гол.

С какво ни дразнят мъжете в леглото, четем тук. 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *