5 неща, с които ще запомним това лято

В горещия край на сезона – топ 5 на личните ни фаворити това лято

0 коментара Сподели:

Можеш ли да повярваш, че лятото вече си тръгва? Изплъзва се между дланите ни и няма как да не признаем, че макар слънчевите лъчи още да греят уверено, започваме да усещаме края на сезона.

Поне създадохме нови летни спомени, заредихме се с витамин D,  забавлявахме се с нови вкусове, трендове и емоции. Естествено, нямаше как някои от тях да не се откроят и да не станат емблематични за лято 2017. Ето фаворитите ни в различни категории:

1. Грим
Напук на масовата тенденция вниманието ни винаги е завладяно от „естествените украсители”, като наши фаворити са тенът и усмивките. Тази комбинация кара всеки да засияе и никога не излиза от мода. Повярвай ни и си позволи да заложиш на натуралното си излъчване и добро настроение.

2. Любим тренд
Станахме абсолютни фенове на огромните надуваеми възглавници във формата на фламинго! Пробвахме ги в морето, пробвахме ги в басейн, дори и на поляна.  Удобни, забавни, каращи децата в нас да се смеят и да не се взимаме много насериозно – нямаше как да не вземат приза ни в тази категория.

3.  Мода
Всичко флорално и цветно ни беше фаворит, защото лятото ни е прекалено лежерно и свободно от драма, за да мислим за нещо друго освен положителни емоции и почивка.
За сметка на това есента чука на вратата и вече сме любопитни какви модни предложения ни носи.  Червеното както винаги властва по модните подиуми, а за момента сме най-привлечени от деликатния нюанс гренадин, който изпъкна на седмицата на модата в Ню Йорк и определено ще огрява мрачните ни есенни дни.

Синият цвят не отстъпва на червения и носи предложението тъмносин божур, който е страхотен вариант за разнообразяване на класическото черно в гардероба.

4. Храна

Лятото ни накара да експериментираме и да надскачаме познатото. Този сезон вниманието ни е абсолютно приковано към цветовете. Храним се с багри и се превръщаме в дъги от вкусове. Всичко е милениум пинк – от гаспачо с диня, през розов таратор до салата с малинов дресинг. Не мога да не цитирам Aerosmith: Pink it´s the color of passion `Cause today it just goes with the fashion.

5. Напитки
Разхлаждаме се със сериозна помощ от страна на Somersby с дългоочаквания тренди вкус на нар. Забъркваме сами коктейл с помощта на кора от грейпфрут,  прясна мащерка и много лед. Ще бъдем честни и ще си признаем, че сме скрили някоя и друга бутилка, защото вкусът е лимитиран, а ни се иска още дълго да му се наслаждаваме. Somersby Нар пази тайните, звука от наздравиците, спомена от танци и откраднатите целувки на това лято и няма да му позволим да ни остави толкова лесно.

След тази ретроспекция на отминаващото лято малко се поусмихнахме заради прехвърчащите минали моменти и определено ни дойде енергия да  го изпратим подобаващо с още няколко наздравици със Somersby Нар и да издирим поне още една розова бомба за вкусовите ни рецептори.
Грабвай едно розово фламинго и изчезвай да последваш примера ни!

5 събития, с които да преживееш края на отпуската.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *