Курсовете, които да запишеш тази есен

New Skills: Селекция с програми и школи, с които да откриеш твоето ново хоби

0 коментара Сподели:
Курсовете, които да запишеш тази есен

Когато листата започнат да падат, знаеш, че ученето е близо.

Независимо че училището и университета са зад гърба ти, не е късно да откриеш още едно хоби или да развиеш стари знания. Курсове има във всякакви направления и сфери, а записвайки се на нов ще ти отключи вратата към нови предизвикателства и приключения. Току-виж си преоткрил истинското си ампоа, което да замести доскорошната професия и да промени освен ежедневието, но и живота ти.

Дори и да броиш август до 61, биологичният ти часовник е настроен така, че септември е време за завръщане към учене и работа.

Възползвай се от периода и обогати уменията, знанията или речника на чужд език. Ето и нашите предложения как.

European Neuroscience Centre

European Neuroscience Centre

Основан в началото на 2016 г., Европейският център по невронауки е водещ доставчик на образователни технологии и учебни програми, подходящи както за деца, така и за възрастни. Системата им Fast ForWord е единствената с над 25 години научни изследвания зад гърба си. Програмите работят на принципа на невропластичността – предразполагат мозъка ни да влезе в състоянието, в което е бил, когато сме научавали майчиния си език. Тук може да вземеш две академични години за 40-60 часа, както и да развиваш над 41 когнитивни умения, само докато учиш английски, при това изцяло онлайн.

Възползвай се от 10% отстъока с промокод nscgoguide10.

ул. Богатица 34
087 740 5605

Нордстудео

Есента е времето за нови знания и впускане в чисто нови предизвикателства. Гмурни се в това приключение и ти! Първата по рода си школа, специализирана в преподаването на северни езици (шведски, норвежки, датски и нидерландски) е Nordstudeo! Освен практически езикови курсове, водени от екип от филолози, тук можеш да запишеш и разговорен или специализиран езиков курс с бизнес или медицинска насоченост. Още един плюс на школата е, че освен да проговориш като северняците, ще се потопиш и в техния лайфстайл и култура. И ще останеш очарован!

бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ 145
02 963 17 65; 089 330 6194

Saet Academy

Мястото, в което може да запишеш курс по режисура, актьорско майсторство или моден дизайн, разширява дейността си именно в сферата на дизайна. SAET Academy отваря чисто ново coworking пространство за дизайнери и за всички, които търсят ново креативно хоби. Co-nets се помещава в артистична къща, оборудвана с шевни машини, плотове за кроене и всичко необходимо, за да те мотивира да твориш. Погрижили са се да има работилнити, мастъркласове, кът за снимки и допълнителни обучения, с които да завършат пътуването ти в света на модата.

ул. „Христо Белчев“ 17
088 712 2827

Езиков център Дарби

Колко пъти си се канил да опресниш знанията си по английски или да научиш изцяло нов език? Езиков център Дарби специализира в обучението по английски език за международните сертификати: IELTS – носител на Платинен статус от Британски съвет,  TOEFL, SAT 1 и всички видове сертификати на Кеймбридж. Тук ще откриеш многообразие от форми на обучение – предлагат групови курсове, индивидуално и полуиндивидуално обучение, както и онлайн модули. За да е максимално удобно, Дарби те очаква в сърцето на столицата – точно на площад „Св. Неделя“.

пл. „Св. Неделя“ 4
02 988 0340

Още две нови цветни игрища в София – даваме ти пълен списък на всички локации!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *