P!nk на 44 и 4 моментa от бунтарската ѝ кариера

Когато текстовете минават първо през любовта към семейството и собственото ти Аз

0 коментара Сподели:
P!nk

Kevin Winter/Getty Images

Не знам какво обикнах първо в P!nk – късата коса, обецата на носа, историята зад песните, пънкарското в попа.

Може би това, че в P!nk нямаше нищо розово. Спомням си, че всяка нейна песен беше превъртана по няколко пъти по всички телевизии, а аз стоях залепена пред екрана и крещях всяка една дума. След това пусках емпетройката и там отново имаше от същото.

Важно е да има глас като P!nk – и като изпълнител, и като послание.

P!nk

Тя е едно от най-добрите неща, които могат да се случат на един тийнейджър.

Нейният бунтарски стил пасва идеално с периода, в който тялото и мисленето ти търпят най-много промени. И ако не знаеш, че в музиката може да има хумор, слушай P!nk.

На рождения ѝ ден те водя на обиколка сред четири от най-забележителните моменти в кариерата ѝ, let’s go.

So What?

Първият ѝ солов номер едно в Billboard Hot 100 – мега текст, бърз ритъм – песен, която да те опари и да ти се прииска да се сбиеш. So What е пример за класическата P!nk, която те кара да преживееш старата любов за 3 минути. Клипът минава през всички емоции на раздялата и добавя комичното в страданието.

Първото Грами

През 2001 г. P!nk прави една от най-добрите колаборации, която световната сцена е чувала. Тя, Aguilera, Mya и Lil’ Kim правят римейк на песента „Lady Marmalade“, а Missy Elliott продуцира всичко. Хитът донася на P!nk първото ѝ Грами през 2002 г. за Best Pop Collaboration with Vocals.

Речта, посветена на дъщеря ѝ

Речите са трудно за подготвяне и изпълняване предизвикателство. P!nk приема наградата си Michael Jackson Video Vanguard Award и отправя велико послание, което светът помни и до днес.

Бракът с Кари Харт

Pink and Carey Hart

По-голяма част от творчеството на P!nk е посветено или мотивирано от връзката ѝ с Кари Харт. През 2005 г. тя му предложи брак по време на едно от неговите мотокрос състезания. Женят се в Коста Рика, разделят се за 2 години, преминават през терапия за двойки – и сюжетът се повтаря многократно, докато прожекторите светят точно в тях. През годините са давали заедно и поотделно множество интервюта, разказвайки за взаимоотношенията си,

показвайки, че във връзките не всичко е pink.

Гранддамите на хип-хопа

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *