DESKTOP ART: Иво Георгиев

Право в целта на монитора ти

0 коментара Сподели:

Привет отново в нашата рубрика, която след заслужена лятна почивка отново се връща, за да даде живот на desktop-а ти. Новото попълнение в клуба на Go Guide артистите се казва Иво Георгиев, който е част от екипа на рекламна агенция Publicis. По професия е графичен дизайнер, а по душа е вечно търсещ вдъхновение илюстратор, чието творчество често е свързано със света навън и различните типажи в него.

Казва, че обича да пресъздава емоциите на хората, но за нашата рубрика избира с илюстрацията си да отправи по-скоро послание към тях: "Уцели точния момент!".

Стилът му все още е under construction, затова всеки ден черпи идеи от любимите си автори, сред които са Tom Haugomat, Sergey Ishmaev и Peter Greenwood. Личният му desktop пък поначало е дом на семпли и красиви картинки, а в момента олицетворява безкрая и спокойствието на морето.

Когато не е пред компютъра си, Иво обикновено кара колело или се мотае на по бира с приятели, така че напълно възможно е да си го засичал на обичайните места наоколо. Можеш да го познаеш по лилавия Penny борд, който е известен в обществото като Лилавия и трупа лайкове навред с малките си размери и одухотворената си същност.

Иво споделя нещата си в Instagram, така че можеш да го последваш там и да следиш изкъсо артистичните му пориви.

Какво беше DESKTOP ART?
Накратко това е проект (под формата на ежемесечна рубрика), в рамките на който талантливи български визуални артисти рисуват за онези “стени”, които виждаш най-често, а именно – тази на компютъра, таблета, смартфона ти. Ние сме ценители, а DESKTOP ART е колаборация между нас и хората, които могат да кажат всичко “с картинка”.

Илюстрацията на Иво Георгиев можеш да свалиш в резолюция за твоите устройства безплатно тук:

2650×1440
1920×1200
1920×1080
1680×1050
1440×900
1280×800

iPad
iPhone 4
iPhone 5
iPhone 6
iPhone 6 Plus

iPhone 7
IPhone 7 Plus

Виж и останалите илюстрации на артисти за DESKTOP ART.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *