Кои са най-добрите заведения по Черноморието?

Второто издание на Go Guide Seaside Awards отличи най-добрите в 11 категории

0 коментара Сподели:

Тази вечер е специално за тях –

заведенията, заради които морето е нещо повече от почивка сред нажежени пясъци, заведенията, заради които асоциацията с думата „море“ е по-вкусна и по-пивка отвсякога. Време е да разберем кои са най-добрите ресторанти, барове и клубове на Черноморието.

В началото на август вятърът беше попътен и дадохме старт на първата кампания в Go Guide Seaside Awards с ясна крайна цел.

След 20-дневно гласуване на сайта awards.goguide.bg, публиката отличи заслужилите във вторите ни летни награди, а ние ги отличихме по време на красива церемония, в романтичната обстановка на марината в Созопол. Виж кои си тръгнаха от събитието като горди притежатели на плакет „Най-добър“ в следващите редове, а за да не оставяме лятото да се изплъзне между пръстите ни като пясък, без да сме запомнили поне една моряшка мъдрост, чуй това – не спирай да търсиш, най-красивите перли понякога се оказват скрити на дъното на морето.

Best Brunch & Coffee Place

North: 43.12 Café  
South: Terrace Brunch & Cocktails

Best Restaurant

North: Olea
South: Thai Bar

Best Restaurant on the Beach

North: More Beach Restaurant
South: Za Zú

Best Bar

North: Memento
South: hashtagPAVILION

Best Bar on the Beach

North: Cubo

Следващата категория се оказа много оспорвана.

Често да избереш кое е най-доброто заведение сред номинираните е толкова сложно, че направо да се почувстваш като жури на кулинарен риалити формат. Това е безпрецедентно, но, и за първи път в хилядолетната история на наградите на Go Guide – и летните и зимните, имаме две заведения с равен брой гласове:

Best Bar on the Beach
South: Beach Bar Caribe + EXE Beach

А пък тази категория е специална, защото се появява за първи път не само на морските, но и в награди на Go Guide изобщо и с нея искаме да отправим поглед към отговорността, която всички носим във връзка с опазването на околната среда и разбира се – да насърчим местата, които вече са започнали стъпки в по-осъзната посока.

Best Eco-Minded Place

Captain Cook

До края на сезона има още време. Използвай тези най-прекрасни заведения като карта на удоволствията, която да сложи пинчетата в твоята почивка.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *