Къмпингите по Черноморието, които винаги ще избираме

Летните локации на свободата

0 коментара Сподели:
Къмпингите по Черноморието, които винаги ще избираме

Обожаваме ги от малки, обхождаме извивките им през цялото лято,

акостираме в тях при всеки порив за истинска свобода и целуваме безбрежните им пясъци и красивите дюни. Къмпингите по родното Черноморие са много, разнообразни и за всеки вкус, но има няколко местенца, които не просто наричаме наши любимци, а ги препоръчваме на всеки, който иска барът да е до морето и морето да е до бара.

Ставаме рошави и сънени, със солени морски коси,

отваряме вратата на караваната или бунгалото и сме точно пред него – морето, което обещава вечност. И по-хубаво от това няма и пò лято от това не съществува, а ако искаш и ти като нас – запътвай се към следващите 4 синеоки съкровища.

Къмпинг „Якото място“

По-зелен от всеки друг

Къмпингите по Черноморието, които винаги ще избираме

Ако още не си бил тук – сега му е времето. Един от най-уредените къмпинги, които сме виждали с мега много зеленина и със страхотни полянки за релакс навсякъде в него. Къмпинг „Якото място“ удобно се е разположил на Южното Черноморие, в село Лозенец, близо до Китен, и ни предлага ресторант, обособен паркинг и магазин. Мястото е максимално близо до природата, чисто и близо до плажа, а кътчетата, които ще си избереш за нощувка, са със супер удобства и с още по-готини имена – „Бунгало за щяло и нещяло“, „Каравани по-полека забави“ 1 и 2, „Каравана Zen”, „Каравана July Morning“, „Бунгало Хобит“, „Бунгало Найс Вю“, „Синя светлина“, „Каравана Морска“ и др. Подсказваме още, че тук има забавления за деца и естествено – пространство за опъване на палатки.

Къмпинг „Златна рибка“

Купонът ни зове

Къмпингите по Черноморието, които винаги ще избираме

Къмпинг „Златна рибка“ си е жива легенда и сме сигурни, че дори да попиташ дядо си за него, ще ти разкаже доста. Разположен само на 2 км западно от Созопол, той се намира до Меката на забавленията – къмпинг „Градина“. Ето защо „Златна рибка“ е идеалното място, където да релаксираш, след като си бил във вихъра на купона на Градина. Отскачаш за няколко луди партита и се прибираш тук, за да се радваш на каравани/кемпери, палатки, апартаменти и студиа. На територията на къмпинга разполагаш с душове, тоалетни, интернет, ресторант, павилион за палачинки, магазин, фурна, лечебен център, масажи, магазин за спортни принадлежности, водни атракциони и надуваем замък за деца. Плажът е охраняем и с кеф можеш да покараш джетове, лодки, водни колела и сърф.

Къмпинг „Градина Еко“

Най-доброто от двата свята

Къмпингите по Черноморието, които винаги ще избираме

Еко къмпинг „Градина“ е зад оригиналния къмпинг „Градина“ от едно време се намира в живописна местност сред природата между Черноморец и Созопол. Това съкровище е буквално на 100 метра от плажа, а в района са легендарните Dirty Gradina и други пристани на забавлението, но не се притеснявай – шумът тук няма да е твой враг, защото боровата горичка всъщност прави „Градина Еко“ тих оазис на вечния дзен. Ето защо мястото е супер и за тези, които търсят уединение и тишина, и за всички, които желаят да са в центъра на най-готините партита. Локацията е перфектна да те влее във всичко най-интересно, което се случва на морето и същевременно да ти подари истинска почивка. Нарисуваните трафопостчета с анимационни герои и дървените бунгала са ни друг любим акцент.

Къмпинг „Черноморец“

High class experience

Къмпингите по Черноморието, които винаги ще избираме

Chernomorets Eco Camping е чисто нова перла на Южното ни Черноморие, която от няколко години събира всички обичащи красивите, уредени и по-висок клас локации за къмпингуване. Мястото се намира в залива на плаж „Къмпинг Черноморец“ и е точно на 20 км от Бургас до Созопол. Много близо до къмпинга е и остров Св. Иван. На входа те очаква кокетна рецепция в бяло и цели три ресторанта – Bodrum, Simple Beach и Pure Sense Sea. Можеш да посетиш още бохо бар „Смокиня“, плажна зона, спа зона и страхотния въжен детски кът „Тарзан“. Черешката на тортата тук несъмнено е Лагуна Черноморец – невероятно красив басейн с естествени форми и панорамна гледка към безкрайното море. Край лагуната са разположени зони за релакс, а вечер има коктейли и безброй блещукащи лампички.

5 съвета за първо ходене на палатка

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *