Ескорт, танцьорка, компаньонка: професиите, които си играят със сексуалността

Let’s talk about sex: Повикваш удоволствия и получаваш удоволствия

0 коментара Сподели:
Професии, които щедро си играят със сексуалността

Август е месецът, в който нежно разхлабваме сатенената каишка на сексуалната си свобода и я пускаме да се рее необезпокоявана където ѝ хареса. Август е още месецът, в който навсякъде по морето, а и не само, но предимно там ще станеш свидетел на доста работещи момичета, които упражняват специфични активности.

Тези дейности официално нямат общо с най-древната професия,

но си играят толкова изкусно със сексуалността и с някои популярни фетиши, че нормалният потребител често не може да се ориентира дали нейно величество консумацията е включена в цената. За разликите и деликатните особености на професии като ескорт и танцьорка разказваме нататък и

силно съветваме всички, които ще се възползват от тях, първо да попитат за сметката,

защото тя обезателно ще дойде и никога, ама никога да не искат касова бележка на финала. Независимо дали той е с happy end или не.

I‘m your private dancer

Танцьорките по нощните морски клубове са два вида – обикновено имаме или изключително подготвени истински професионалистки по темата, които участват в същински спектакли с костюми, хореография и светлинно шоу, или момичета с красиви тела, които просто се поклащат в такт с музиката на пилона до бара. Разбира се, има и обиграни кадри, които работят в така наречените частни еротични шоута в плейбой баровете. Те могат да ви потанцуват насаме в специално пригодена стаичка в клубовете, а могат също да дойдат на вашето парти или ергенска вечер. Тези дами всъщност боравят със сексуалността отлично, използвайки един от най-разпространените фетиши в световен мащаб – сексуалното воайорство. Според статистика над 80% от населението на планетата има, имало е или е заложено в него да се прояви

силната тръпка от това да наблюдава нещо забранено в сексуален аспект тайно или явно.

Воайорството в по-леката си форма се изразява и в това да изпитваш грандиозна наслада от наблюдаването на красиво женско или мъжко тяло, танцуващо или извършващо плавни движения. Експертите твърдят, че воайорството е силен интерес или пристрастяване, в което дадено лице получава сексуално удоволствие да гледа как някой се съблича или се отдава на сексуален акт. Воайорството е повече мъжка мания, отколкото женска, което обяснява защо танцьорките на бара или стрийптизьорките в по-добрите клубове у нас успяват толкова умело да изкарат много пари. Те просто знаят как да си поиграят с тази мъжка нужда и да я изцедят до последната капка (двусмислието не е случайно).

Мъжете са изключително любопитни, когато става въпрос за женската анатомия,

но истината е, че във всички нас, жени и мъже, се крие по един малък воайор. Воайорската ни страна остава в рамките на контрола, защото обществото ни е научило да гледаме на воайорството като перверзен акт. Когато си плащаме за него обаче, актът става не само позволен, но и изключително желан. Златното правило е, че воайорът обожава да гледа и по-рядко обича да консумира, но все пак, ако следващия път някоя танцьорка иска просто да ви потанцува насаме – не си мислете, че е заради сините ви очи… и задължително попитайте за цената.

Oh, shes a gold digger

У нас ескорт обикновено означава момиче за сексуални услуги на повикване, но в истинската основа на тази професия навсякъде по света смисълът е съвсем друг. Ескортът съчетава в себе си двете любими неща на хората, откакто свят светува – красота и пари. Ако говорим за наистина елитен ескорт – това обичайно са ексклузивни дами, изглеждащи умопомрачително секси и стилно, придружаващи мъже по различни събития, ивенти, бизнес вечери или почивки.

Ескортът предлага само това – придружаване и добра компания.

Сексът изобщо не е включен в цената, а ползвателят на услугата се съобразява с изключително много условия, които агенцията безкомпромисно му налага. Дами, изглеждащи като модели на Victoria‘s Secret, са честа компания на бизнесмени, пътуващи по целия свят, а ако клиентът е достатъчно платежоспособен, може да наеме за ескорт дори момиче с познания по право, журналистика, акции, финансиране и икономика. Последните, освен че отново изглеждат фамозно, са с още по-красив ум, отколкото тяло и могат да предложат страхотни разговори на теми, които да задоволят интелектуално всички ваши бизнес партньори, които сте поканили на вечерята. Истината е, че в Арабския свят това е много често използван похват. Шейхове, петролни магнати и богати предприемачи наемат елитен ескорт от европейски агенции, за да впечатлят бъдещи меценати и спонсори.

По културологични причини те не вземат арабски момичета, но нямат проблем европейски красавици да говорят увлекателно за бизнес на поканените от тях бъдещи инвеститори.

За финал си пускаме Private Dancer на Tina Turner

и те съветваме да поръчваш каквото ти се консумира, но бъди наясно, че някои от услугите само си играят с най-тъмните ни и перверзни желания, без да ги осъществяват. Всичко останало е ясно – повикваш удоволствия и получаваш удоволствия, пито-платено и, разбира се – нищо лично, само бизнес.

Лятото го предпочита one night stand

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч. 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *