Лятото го предпочита one night stand

0 коментара Сподели:
One night stand

Колкото и да се убеждаваме, че лятото е като всички останали сезони и че каквото се случва в интимния ни живот през цялата година, ще продължи и сега, трябва да признаем поне пред себе си, че жестоко грешим.

Лятото е особен период на безвремие, в който всичко е позволено, а задръжките са последното нещо, което вземаме в плажната си чанта. Сезонът ни предлага коктейл от бушуващи хормони, коктейл от най-доброто, което барманът на плажа налива, и, естествено, коктейл от сексуални желания, които се изпълняват в най-готините отношения, измисляни някога – тези за една нощ. Сега е моментът за one night stand изживявания, а как да ги постигнеш по най-приятния начин и какво да си пожелаеш на златната рибка следващия път, когато я забиеш на плажно парти – издаваме сега.

Сексът за една нощ си има стари библейски правила, които те съветваме да опознаеш добре и да следваш стриктно. От секса за една нощ може да произлезе връзка, но за да имаш добър секс за една нощ, тази мисъл изобщо не трябва да минава през главата ти. One night stand си е one night stand, затова настрой сетивата си, че не ти трябва да знаеш нито от къде е обектът на желанията ти, нито какво работи, нито колко вдига от лежанка, нито дали си има гадже, нито как се казва. Последното е по желание, но разговори от типа „как го виждаш живота“ са напълно излишни.

Палави погледи, докосвания и енергия, която безапелационно казва – искам те сега и веднага,

са най-важният език, който трябва да научиш за тази секси мисия. Най-хубавото е, че когато не сте минали на етапа „знам всичко за теб“ или „говорихме си цяла нощ“, може много по-лесно да осъществите и най-нестандартните си желания, защото те се разгръщат изключително приятно и най-лесно под голото тяло на напълно непознат.

Lingerie

Ако искаш секс за една нощ, има няколко основни постулата, които са нещо като задължителните първи седем години на всеки от нас. Трябва добре да си си написал домашното, за да знаеш къде да срещнеш буквално това, което ти се прави. Ако искаш неангажиращ, пиян и изключително невинен секс с момиче, леко като вятър и също толкова постоянно, избери някой бар тип K.E.B.A., в който

студенти, арт персони, парти звезди и обаятелни градски русалки са основно присъствие.

Не пропускай и любимите ни летни партита, защото на плажовете или бийч баровете със сигурност те чака онова, което търсиш. Ако залиташ в посока „Петдесет нюанса сиво“ или „луксът ме успокоява“, избери шикозните ресторанти, в които на бара винаги има по някоя дама в прилепнала черна рокля, чието бельо и парфюм буквално ще са едно от най-скъпите неща, които си събличал нощем. За разкрачване на разкрепостени туристки – Слънчев бряг със сигурност е твоето място, а за жени, които обичат финансово красиви мъже и са готови да се раздадат докрай, особено на задната седалка на скъп автомобил или в шикозна хотелска стая, се насочи към Св. Влас, Златни пясъци или някой петзвезден ризорт.

Go sex

„Не го бързай!“ – ще ти каже всеки, който е изпитвал тръпчивата сладост от това най-красивата жена в клуба буквално след половин час да пуши гола на терасата му.

Играй го бавно, с премерени движения, дълбоки погледи, леки усмивки и тежки жестове. В никакъв случай не се натрапвай. Да изпратиш питие на впечатляваща мацка и само да вдигнеш чашата си към нея за поздрав, е достатъчна стъпка. Да отидеш в края на вечерта при нея и просто да я попиташ у тях или у вас, си е абсолютно резонно, ако цяла вечер си си играл картите правилно. Тук само вметваме, че дори да си с най-горещата звезда на вечерта, трябва да не забравяш, че женският организъм отделя окситоцин – хормона, който подтиква дамите към обвързване, много повече от силния пол. Нивата му са най-високи по време на оргазъм, затова, ако ще я докарваш до състояние да се рее сред звездите, трябва да си наясно, че сутринта може би тя ще поиска да се гушкате.

Заради хормоналния коктейл, който си ѝ забъркал, красавицата до теб може да се заблуди, че изпитва усещане за интимност, каквато всъщност няма как да съществува. И точно заради тази химическа реакция сутрините са също толкова важни, колкото и моментът, когато я водиш към вас. Обещания, че ще се чуете, думи на сбогуване от сорта на „ще се видим скоро“ или неловко обменяне на информация като имена, години и професия не са необходими. Както ни съветваше една приятелка:

„По-добре идентифицирай най-близкия изход, прошепни „Довиждане“ в ухото му, докато още спи и изчезвай“.

Lady

За финал ще кажем само – сексът за една нощ е особена категория, която изисква специфични умения, но и води до неизброимо количество оргазми, ако сме били разумни да поръчаме правилния коктейл и да се приберем с точния partner in crime. Останалото е история… от хубавите.

Секс игричките, за когато не му издържа батерията

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *