Иновация и модернизация: първите български био яйца в първия яйцемат

Ехооо, 2023? Купуваме си биохрана от вендинг машина за яйца и ти разказваме къде да го откриеш и ти

0 коментара Сподели:

Вендинг машината не е онова скучно, гълтащо монети чудовище от миналото. Вече продава домашна храна, а ние се редим на опашка пред… яйцемат.

Правилно прочете и може би дори ти е познато. Помниш ли появилия се преди години кучемат, който пускаше храна за кучета и котки срещу пластмасова бутилка. Е, след него последва бум от създаване на мобилни машини за храна и така един млекомат събра виещи се опашки в Пловдив.

И въпреки че продаването на яйца на бройка, прибрани грижливо в торбичка,

понякога липсва, посрещаме също толкова топло вече модерното пазаруване. Освен че сме фенове на иновативните подходи във взаимоотношенията между бизнеса и клиента, сме и привърженици на биохраните. Прегръщаме работата на „Органита“, които се занимават със свободното отглеждане на животни, и приветстваме създаването на първия яйцемат. Вендинг машината за яйца е на самообслужване, работи денонощно и се зарежда на всеки 3 дни. Температурата в яйцемата се контролира, а качеството на храната се гарантира именно от „Органита“. Разказваме ти надолу.

„Органита“ е първата и единствена към момента био сертифицирана българска ферма за производство на яйца. Започват дейността си през 2017, като до момента разполагат с

четири ферми с малки стада и огромни площи за разходка.

Стопанствата са на около 50-100 метра разстояние едно от друго и се захранват с електрическа енергия от собствена фотоволтаична централа. Разпръснати са с цел био сигурност и осигуряване на необходимите площи за разходка и паша на животните.

Издаваме ти и местоположението на яйцемата на „Органита“. Машината се намира на пазара на Римската стена в София,

а и не ти трябва кеш – всичко е с карта.

Виж и друг подход за модернизиране на вендинг машината – Destructive Creation официално разцепват мрака с първата у нас вендинг галерия за изкуство.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч. 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *