По-добре сам, отколкото с когото и да е

Ще благодариш на себе си за този избор

0 коментара Сподели:

Да бъдеш сам не е страшно или лошо, нито проклятие, нито друга глупост, която хората приписват на този "статус". Да бъдеш сам не значи да бъдеш самотен, освен ако не го направиш да бъде.

Да бъдеш сам е по-добре, отколкото да си уредиш куп глупави срещи, които да те карат да се чувстваш ужасно за себе си или да се събудиш до някой пич, който мисли, че твоето име е Катя и дори не е близо до истината. Да бъдеш сам е времето, когато трябва да се чувстваш комфортно със себе си и това време е изключително важно.

Хората толкова се стресират и пренавиват колко е ужасно да не си във връзка, а наистина няма причина за това, защото да бъдеш сам е толкова хубаво или лошо, колкото сам си го направиш.

Бъди Single, докато откриеш някого, който не само казва, че ще дойде на срещата, но ще се появи и ще бъде развълнуван да те види.

Бъди Single, докато откриеш някого, който не дава безкрайни извинения и всъщност иска да прекарва време с теб.

Бъди Single, докато откриеш някого, който разказва за теб на приятелите си, семейството и колегите. Бъди Single, докато намериш някого, който е горд да бъде твоя половинка и желае да те покаже и запознае с всички в живота си.

Бъди Single, докато не откриеш някого, който няма търпение да те види, но не по контролиращ и обсебващ начин, а по такъв, който казва "Пука ми за теб", защото има огромна разлика между двете. И не, да бъдеш с някого, който те контролира, не е готино.

Бъди Single, докато откриеш някого, който всъщност иска да прекарва свободното си време с теб. Не губи време с някого, когото трябва да се самоубеждаваш, че харесваш, или по-лошо – с някого, когото трябва да убедиш да харесва теб. Някого, за чието внимание трябва да молиш, не е някой, който си струва времето.

Бъди Single, докато не откриеш някого, на когото му липсваш, когато не си наоколо, а не някого, който забравя, че съществуваш в почивните дни, освен ако не е пиян и самотен.

Бъди Single, докато откриеш някого, на когото всъщност му пука как се чувстваш и не иска да те наранява. Не някого, който казва: "О, добре, ще ми простиш по-късно", или просто очаква да ти мине.

Бъди Single, докато  откриеш някого, който се гордее с теб, който те вдъхновява, който иска да се развиваш и да е до теб в този процес.

Бъди Single, докато откриеш някого, който изтрива несигурността ти и те кара да се чувстваш добре в собствената си кожа.

Бъди Single, докато откриеш някого, който те поставя на първо място и те кара да се чувстваш като приоритет, защото нямаш време да бъдеш просто опция.

Бъди Single, докато не откриеш някого, на когото наистина му пука. Толкова много хора си позволяват да се примирят с посредствени отношения с "куци" хора – не бъди от направилите такъв избор. Любовта е едничкото нещо, за което никога не бива да се примиряваш.

Дотогава – бъди Single. Обичай се, развивай се, забавлявай се, влюбвай се в себе си и във времето, което НЕ споделяш с неправилните хора. Ще благодариш на себе си за този избор.

За миг реших, че съм нещо особено, нещо по-специално. След това си тръгна.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *