5 продукта, с които да си направиш Коледа през юли

Разказваме за заместника на белобрадия старец, който награждава послушните през лятото

0 коментара Сподели:
Santa Summer 2

Независимо че си на плажа и се разтваряш блажено в дълги летни нощи и дни, ние имаме една луда идея за теб

Искаме в разгара на жаркото лято да усетим още повече празничност, затова си подаряваме най-шантавото нещо, което можем да измислим в сезона на дините и безкрайното готино – искаме Коледа. Искаме я тук и сега, и знаем точно как да си я доставим. Разказваме и на теб, като ти препоръчваме 5 продукта, които ще ти донесат невъобразим кеф много преди белобрадия старец. Пишем дълго писмо на Дядо Коледа, а за сбъдването на желанията отговаря верния му юлски заместник – eMAG.

Попадналите в добрия списък могат да се изфукат с нови летни придобивки,

така че вместо да пълниш чантата с мидички и колата с пясък от Арапя, обнови количката по време на кампанията Коледа през юли.

Шопингът включва хиляди селектирани оферти в разнообразни категории и приключва на 16 юли, така че се възползвай от предимството да се сдобиеш с мегапродукти за дома, кучето и за теб самия. Оставяме ти няколко идеи:

Двулицев матрак за теб и бармана

Ясно, от лятото спомени няма и one-night stand-ът преди малко си тръгна,

но защо леглото ти изглежда така? Няма да ти четем конско, просто мислим за теб. За да бъде сънят ти блажен и през есента, когато не си халосан с махмурлук, разгледай за нов мек приятел. Ако сме на твое място, ще поръчаме матрак TED Argan Deluxe. Част от портфолиото му обхваща супер ортопедичност, 5 зони на комфорт и обещава да те приспи по-бързо от сериал.

Млад кафе автомат

Знаеш, че машината, която може да ти достави най-голямо удоволствие, е тази за кафе.

Все пак наличието на такава джаджа спасява много подпухнали очи и сутрешни скандали. Между другото чухме, че тази у вас вече не те слуша, не мели кафето и не разпенва млякото. И спри да я защитаваш, просто всичко остарява и това не означава, че ще оправдаем кофти кафето ти. Любовта с Philips EP1224/00 е от пръв поглед. Тя изпълнява желания, покрива стандартите ти и предлага по-голяма гама напитки от любимото ти заведение в центъра. Направо я кръсти Аладин.

Телевизор без мачове

Не ти ли писна да се биеш с дистанционното? Научи целия отбор на Барселона, гледа Европейското първенство в Полша, а предстои и началото на най-интересния български футболен сезон. Няма нужда да се измъчваш или сърдиш – сключи сделка с половинката и вземи смарт телевизора LG LED 43NANO783QA. Картината е 4K, цветовете цъфтят, а сериалите и любимите ти ютюбъри са още по-близо до теб.

Суха храна за послушно куче

Най-милите очи се появяват, когато видиш сервитьора да носи мечтаната ти поръчка, нали?

Не бъди егоист, другарчето вкъщи слушаше също… поне вчера. Понеже е най-голямата ти слабост, не е нужно да се дърпаш – вземи му премиум вечеря. Пакетът на Brit Premium има нова подобрена формула, която обещава здрава кожа, лъскава козина и силен имунитет.

Часовник 

Хубаво, нека сме лоши. Осъзнаваш ли, че лятото ще свърши и ти пак ще заговориш за тичане в парка? Независимо че морето все още не те е изгонило, застраховай есента, когато датата и часът ще имат повече стойност. Славата на Smartwatch Samsung Galaxy Watch4 го позиционира като верен спътник в организирането на времето ти. Дизайнът е супер изчистен и позволява съчетаване с най-предизвикателните комбинации. Има и сензори, които да мерят пулса ти на тренировка, в градския транспорт и докато си потънал в дълбок сън.

Дядо Коледа хваща тен и пуши пура на плажа в Куба, а в България си честитим Коледа.

Изборът е голям, а фикусът вкъщи само чака да се превърне в алтернативна елха.

Предупреждаваме те, че офертите в eMAG са гранде, така че побързай с пазаруването. Имай и едно наум, че през easybox ще имаш безплатна доставка, ако направиш поръчка над 19.99 лева.

Ето кои са Плажовете по българското Черноморие, които още си заслужават.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *