Бъди свеж в Капана

Имаме си healthy spot на фестивала и няма да го пропуснем за нищо на света

0 коментара Сподели:

Ей, обичаме го този Пловдив и как напоследък забравя безгрижния си айляк и ни забърква в един тон шеметни мероприятия. Сега е време за "Капана Фест", ще трябва да се подготвиш с удобно облекло и много енергия, за да можеш да обиколиш и да видиш всички чудесии по време на феста, който ще се проведе от 29 септември до 1 октомври. На "Базар Капана" ще присъстват 60 автори на ръчно изработени творчески изделия, а в зоната за био храни ще те очакват натурални храни, мед, веган продукти, презареждащи напитки и всичко това гарнирано с невероятно количество качествена музика от любими банди и изпълнители.

И понеже сме готини, ще те открехнем за трик как да бъдеш свеж на "Капана Фест", да не губиш енергията си и да не сваляш усмивката от лицето си по време на цялото тридневно изживяване. Да, става въпрос за стимулант, но не какъв да е, а здравословен, който, ако ти хареса, впоследствие може да се оборудваш и да ти е винаги подръка. Заинтригувахме ли те? 

Тайната ни не е скрита, а ще бъде с примамлив щанд, който може да бъде открит и през трите дни на феста. Там ще откриеш Делимано България и Нутрибулет, които тази година ще вземат участие в любимия фест под тепетата. 

За незапознатите – Нутрибулет е повече от обикновен блендер, той е хранителен екстрактор, който извлича полезните вещества от продуктите, с което осигурява здравословна и питателна храна в забързаното ежедневие, в което, няма какво да се лъжем, повечето от нас се хранят доста неправилно. Той е идеален за смутита, закуски, десерти, сосове и още много други кулинарни изкушения!

На Нутрибулет щанд ще можеш да видиш демонстрации на живо и да участваш в безплатна дегустация на свежи нутрибомби всеки ден на фестивала в 12:00 и в 18:00 часа. Нас ако питаш, точните часове за презареждане и освежаване по време на обикалянето ти из "Капана"! Нутрибомбите ще те енергизират и ще се погрижат силите ти да стигнат за всеки щанд и събитие за феста. Сигурни сме, че след като се заредиш със свежестта им, ще станеш част от многобройните фенове на Нутрибулет след това преживяване.

Освен това ще можеш да си вземеш безплатно книжка с рецепти, да се възползваш от специални отстъпки и  евентуално да си тръгнеш със:
• Нутрибулет комплект с 5 части
• Стоун Ледженд
• Нутрибулет чанта за пренасяне на нутрибомби
• Книжка – наръчник за здравословно хранене

Няма защо да ни благодариш, че те открехнахме за най-освежаващото кътче на "Капана Фест". Предай нататък и сподели с приятелите си, за да разпръснем свежестта и да се радваме на многобройни усмивки, положителни емоции и бомбастична енергия по време на любимото събитие във Филибето!

Ретро партитата като машина на времето.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *