Летните must-haves, без които не можем

Лятото вика името ни

0 коментара Сподели:
summer woman

Независимо къде планираш да прекараш юни, навън започва да става все по-топло, градусите се покачват, а оттам и потребностите стават други. Летният vibe изисква специфичен starter pack, а именно –

слънчеви очила, бански, travel аксесоари, спортни принадлежности (за най-мотивираните сред нас), слънцезащита и куп други разнородни необходимости.

Визуализираме ти кратък списък, а от теб се изисква само да му хвърлиш едно око и да набележиш своите summer essentials. 

BABE

babe

Абсолютният must – Total Cream от Laboratorios BABÉ е новото ни любимо козметично оръдие, което възстановява защитната функция на кожата и осигурява незабавен комфорт. Идва в удобна и компактна опаковка, а благодарение на активните си съставки центела азиатика, алантоин и витамин а успява да подпомогне регенерацията на клетките на кожата. 

John Frieda

John Frieda

Серията Volume Lift е не просто essential в летните дни, тя е спасителен пояс за всяка тънка коса без обем. Обогатената с air-silk технология ще се погрижи косата ти да e чиста, повдигната и плътна. Всеки от продуктите е специално разработен, за да посрещне нуждите ти и да покаже целия бляскав потенциал на твоята „корона“. 

Medik8

medik8

Брандът промени нагласите и създаде продукти, изцяло основани на авангардната наука. Фини текстури, елегантни аромати без компромис с качеството и фокусирани върху резултатите. Опитай ежедневния хидрататор с оптимална слънцезащита или мултифункционалния anti-ageing крем, предназначен да подхранва, хидратира и предпазва нежната околоочна зона. 

HydroPeptide

HydroPeptide

Иновативната американска козметика, създадена от учени и генетици, предлага мощни активни формули, които да включиш в ежедневната си лятна рутина. Пробвай освежаващия спрей за тяло с широкоспектърна защита spf 30, както и хидратиращия слънцезащитен крем, който ще те предпази от свободните радикали и UV лъчите. 

Santo Volcano

  Santo Volcano

Уникалната по рода си козметична линия от 100% натурални продукти е базирана на вулканична вода и органично маслиново масло и е богата на полезни елементи, като магнезий, калций, калий и силиций. Santo Volcano Spa ще стане твой верен спътник заради реминерализиращите си, дермопречистващи, детоксикиращи и антистрес свойства. 

SVR

svr

Всички продукти от серията Sun Secure на SVR предлагат висока дерматологична защита, чист състав и абсорбираща устойчива текстура. В летните дни залагаме на слънцезащитния им крем-мус с фотоотразяващи пигменти, както и на новия освежаващ и ултралек спрей за след слънце, който ще хидратира и успокои кожата след всеки жарък припек. 

еЛек

елек

Вълшебните аромати на еЛек са верен приятел на всеки, който предпочита натуралната билкова козметика. Слънцезащитните им продукти са с висок SPF, биосертифицирани натурални масла и молекулярно пречистена вода. Всеки от тях успокоява, овлажнява и подхранва кожата, като се грижи за здравето и хубостта ѝ. 

Наръчник с правилата за перфектно лято

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *