Разцъфтелиум: едно по-различно джин събитие за перфектен петък

Говорещи растения, прелестни нощни пеперуди в човешки облик, ботаническо пиршество и превъзходни джин коктейли

0 коментара Сподели:
Hendrick’s Odd Party

„Всичко отново ще започне в слънчев следобед по джиново време. Стари познайници и нови непознайници са препълнили шепи с неописуеми забавления, с които да задоволят любопитството ти.“ –

Така описват организаторите причудливото парти, което организират.

Тайните на новия еликсир Hendrick’s Flora Adora, с флорални нотки по-дълбоки от тайните на Neptunia и по-чудати от алтернативната реалност на Orbium, ще се разкрият пред теб във финото пространство между кубчетата лед в коктейлните чаши. Освен това ни обещават и любопитни игри с коктейлни награди и много забавление.

Събитието започва в 16 часа на 23 юни като перфектното entrée за уикенда.

Hendrick’s Odd Party е празник във възхвала на вкуса към необичайното и хората, притежаващи го – индивиди с подчертан вкус към възхитителния джин Hendrick’s. Ежегодното събитие открай време настъпва скуката по опашката и превръща обикновения петъчен следобед в причудлива авантюра, изпълнена с неочаквани игри и забавления, щедра доза хумор, пищна красота и превъзходен джин.

В основата на калейдоскопа от сензорни удоволствия ще бъде Hendrick’s Flora Adora ­– новото творение на мастър дистилъра Лесли Грейси. Флоралната свежест на лимитираната серия Flora Adora ще разцъфти по небцето на необичайниците и неуморно ще жужи в прескъпите им спомени на наслада, а фаворити като оригиналния джин Hendrick’s, Orbium и Neptunia ще допълнят квартета от коктейлни произведения.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *