„Забравена“ – Криминална драма в средата на седмицата

Всяка сряда от 21:00 AXN ще излъчва по един от общо десетте епизода на криминалната драма ЗАБРАВЕНА

0 коментара Сподели:

Когато агентът от ФБР Емили Бърн се завръща у дома, след като шест години е смятана за мъртва, разследването на причините за нейното изчезване рефлектира върху живота на тези, които обича най-много. Така започва първи епизод на ЗАБРАВЕНА, чиято премиера беше на 27 септември по AXN. Ако сте изпуснали първи епизод, прегледайте подробното му описание по-долу и можете спокойно да се впуснете в историята още тази сряда.

Оригиналната продукцията на SPT е изцяло заснета в България. Освен у нас „Забравена“ стартира излъчване и на териториите на Испания, Португалия, Полша, Унгария, Сърбия, Хърватска, Словения, Македония, Румъния и Чехия през септември.

Считана за поредната жертва на сериен убиец, когото разследва, агентът на ФБР Емили Бърн (Стана Катич) е открита жива шест години след като изчезва без следа. С почти пълна загуба на памет от времето, когато е била в плен, Емили трябва да научи отговорите на много въпроси, най-важните от които са кой я е отвлякъл и защо, докато през това време се опитва да се свърже отново със семейството си, което е продължило живота си без нея.

Емили постига известен емоционален успех с най-близките си хора след толкова дълго отсъствие, но нейното търсене на отговори, свързани с пленничеството ѝ, се оказва минно поле от предизвикателства, които заплашват да унищожат напълно живота, който тя се опитва да възстанови.

Страхувайки се за безопасността на семейството си, тя се отдръпва от тях и като самотен вълк единак, решена да стигне докрай, тя хуква на лов за отговори. Това, което ще открие по пътя, е, че независимо колко упорито се опитваш, никога не успяваш да избягаш от собствената си сянка…

„Четейки сценария, аз бях привлечена най-вече от това, че ще имам възможността да вляза в ролята на жена от нашето съвремие, която съчетава в себе си брилянтен професионалист, майка и съпруга, но също е герой и истински боец, споделя канадската актриса от сърбо-хърватски произход, която изпълнява главната женска роля – Стана Катич. „Най-важното за мен беше да изследвам и разбера кое е това, което те кара да преодолееш непреодолимото? Как става така, че не само оцеляваш при изключително крайни и извънредни обстоятелства, но излизаш по-силен и по-мъдър накрая?“

Всички имаме нужда от онези преживявания, които ежедневието невинаги успява да ни предложи. За щастие на помощ идва киното.

3 велики и смешни филма, които можеш да изгледаш още днес.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *