After Work Social Club пренася dolce far niente в центъра на София

Следващата ни следработна среща е на 21 юни и ще те пренесе в малката Италия

0 коментара Сподели:
italian street

Чарът на Италия е нещо, което излиза извън географските граници на сърцето ни.

Тя е вечна, шумна и експресивна, а уханието на благините ѝ веднъж закотвило се в ума ти, никога не те напуска.

Всички пътища в атласа на душата ни водят към Италия, а през юни те каним заедно да се потопим в омаята на земни удоволствия, които древната държава ни предлага. Сервираме ги в сърцето на София – стъпвайки върху златото на паветата на площада между ул. „Малко Търново“ и ул. „Московска“.

Напитките с цвят на залез, тесните улички, притиснати в романтика, смях до разтапяне на дните, музиката за душата и и атмосферата, заради която никога не ти се тръгва. 

Опаковаме Италия и ти я подаряваме в сряда след работа – най-подходящото време за едно аперитиво.

Следващото издание на After Work Social Club посвещаваме на средиземноморското бижу и за няколко часа се пренасяме в свят, в който около нас звучи Ti amo на Umberto Tozzi сред италианска глъч.

В пространството около баровете After Fivе, COBA и Gravity и стълбичките по протежение на „Малко Търново“ простираме притесненията си високо над главите си и пием напитките, без които нито един италиански бар не може – Aperol и Campari Spritz, Prosecco. Сигурно си виждал, че по скътаните пиаци в малките улички баровете се обединяват и работят наравно, за да създадат цялостна una festa per i sensi.

Ще има и Happy Half Hour, в който с партньорите ни от Maxxium и Seewines и трите бара, в които се разпростираме, ще те зарадват с по-ниски цени на коктейлите – в диапазоните 19:00-19:30 и 21:00-21:30. И този път събитието ни подкрепят JTI.

Позволи ни да те пренесем в малка италианска уличка с музика, бъбриви чаши и от онази любов, която цъфти в Средиземноморието. 

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *