Посвещаваме петък и събота на тематичните партита във FeelBetter

Звездата на тях е само една

0 коментара Сподели:
feel better bar

Като дойде краят на седмицата, си мислим само за едно – как и къде ще посрещнем уикенда. Изведнъж умората от изминалите работни дни прави място на вълнението и еуфорията от чуденката накъде ще ни отведе поредната петък вечер. Вариантите са разнообразни, като винаги предпочитаме да присъстват няколко основополагащи елемента за доброто настроение – готина компания, яка музика и, разбира се, свежи коктейли.

Петъчно и следработно е едно състояние на духа, което бихме бутилирали, ако беше възможно.

То е лежерно и отпуснато, но и развълнувано и живо. То е жажда за готини емоции. Тази жажда обаче не се утолява, докато не се пренесем на правилното място с правилните хора. И правилните напитки.

Вихрили сме се на безброй тематични партита и събития. Те често са посветени на даден стил музика, епоха, личност или празник и определено ни пренасят в друго измерение.

Реалността спира на прага, а ние оставяме багажа на битието пред вратата.

Но никога досега не сме чували за партита, посветени на различните видове алкохол. Да, правилно прочете. 

Оригиналната идея идва от FeelBetter, които от юни започват да организират тематични парти вечери. На тях звездата е само една. Негово величество алкохолът. Ромът, уискито, японският алкохол. Всеки петък и събота от 21 ч. прожекторите се насочват към един от тях, а като ценители на добрите коктейли ние определено се заинтригувахме. 

feel better

Освен от свежите напитки атмосферата ще бъде допълнена с цялостно богато изживяване на сетивата.

Танцуваме в ритъма на пулсиращия звук, а зад пулта ни посрещат различни DJ гости.

Никое парти не е завършено без правилната музика, а от  FeelBetter са се погрижили да не ни доскучава. Предишните им издания разчупват вечерта с различни тематики като Hip-Hop Party, Tinder Party и Retro Party (80’s 90’s & 2000’s hits), а още по-интересни ни очакват до края на месеца. 

dj feelbetter

Пробваме японското уиски Hibiki или пък японския джин Roku в най-подходящата атмосфера, а именно на парти в стил Tokyo drift: Samurai & Geisha. А енергия за танци си пазим за предстоящото Who runs the world? Girls! Latino night. Барман шоуто се очертава като черешката на тортата на партитата във FeelBetter, които не трябва да пропускаш.

5 бара, които ще приютят жадната ти душа след работа

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *