Сара Хартман и трифтването на мебели

Модата среща интериора

0 коментара Сподели:
Сара Хартман

снимки: Sarah Hartmann / Instagram

Последните години социалните мрежи ни показват разнообразие от предложения за магазини с втора употреба.

Така дрехи, обувки и аксесоари от стари колекции на брандове получиха нов живот в лицето на други собственици. Заслуга за това имат и инфлуенсърите, които избират да развиват профилите си с подобни теми и предизвикват тенденции, които имат позитивен отпечатък върху обществото.

Трифтинг културата завладя потребителите и създателите на съдържание до степен, в която търсенето на модни антики да се превърне в начин на живот. И не толкова необходимостта да се заявяваш чрез стила на обличане, колкото разпространяването на възможностите, които един магазин с винтидж неща може да предложи, намираме и ние за ценно.

А чувал ли си за интериорен инфлуенсър?

Защото пристрастяването към трифтването официално се пренася от облеклото към дома. Новото 20 е treasure hunting-а на базари, маркети и онлайн платформи, в които се продават или подаряват стари мебели и декорации. Тази мода ни срещна с профила на момиче, което преобразява интериора на дома си и споделя ценен опит, идеи и съвети. Виж коя е…

Сара Хартман или @saraheartmann

Берлинчанката Сара Хартман е бивш графичен дизайнер и настоящ интериорен инфлуенсър. Представи си дома ѝ като експеримент от палитри и декори. Обзавеждането в него е от преобладаващи пастелни цветове, а винтиндж съкровищата са в нестандартни шарки, щампи и форми.

В продължение на година тя снима процесът по закупуване, реновиране и декориране на вещи, взети от втори употреби.

DIY видеата ѝ служат за мотивиция на потребителите да вдъхват нов живот на старите мебели, като използват малко лепило, боя, четка и търпение.

Самата Сара Хартман описва присъствието си онлайн като “малък филм на Уес Андерсън”.

Профилите ѝ онлайн предлагат различно съдържание, като Pinterest поема по-голямата част от вдъхновенията ѝ за дизайн. Там последователите могат да изберат между бордове с модни находки, фенси мебели или комбинации от декори за дома. Instagram-ът на Сара предлага повече публикации за периодичните промени в дизайна на апартамента ѝ, докато в TikTok акаунтa ѝ се помещава съдържанието, свързано с търсенето и откриването на самите антики.

Ето как домът може да се превърне в творческа работилница.

Виж Как да снимаш като Уес Андерсън и защо стана толкова тренди.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *