Мултивселената поглъща Сердика Център

За феновете на виртуалната реалност

0 коментара Сподели:
Влез в Мултивселената 3

Слагай VR очилата.

Света на визуалната реалност не е лъжа. Един монитор те дели от заблудата, че вървиш върху въжен мост, под който има лава. И да, около теб летят ягодки, които ако не изядеш, няма да имаш достатъно животи.

Окей, може да звучи странно,

но все пак говорим за очила, които носят нов тип адреналин и изживяване.

Сердика Център подготвя събитие от друго измерение, с което да влезеш в Мултивселената. Приключението предлага светове и епохи, в които ще се наложи да преодолееш битки, изпитания и дори страхове, за да оцелееш. И както всяка игра – ще те предизвика, за да провери доколко ще позволиш контрол над мозъка ти.

Влез в Мултивселената - Time

Изживяването прилича на полет с машина на времето.

Събитието ще те върне в миналото, след което ще те изтреля в бъдещето. И всичко това докато изледваш светове от Космоса до Океана. Хайде, Влез в МУЛТИВСЕЛЕНАТА от 3 до 18 юни в Сердика Център.

Подготви се, преживяването ще те промени, буквално.

Изкуственият интелект ще ти позволи да избираш между костюм на астронавт, тяло на костенурка и още образи, с които да подобриш представянето си. Така интерактивните инсталации ще донесат забавление, което да помниш дълго, а също – ще разбереш повече за образователната стойност на технологиите.

Влез в Мултивселената -Football1

Мултивселената ти е подготвила разнообразие от светове:

Първо, можеш да опиташ Time Machine (Mixed Reality). Играта ще ти покаже фантастичния свят на Хърбърт Уелс. Друго предизвикателство е Step (Virtual Reality). Но внимавай,

там ще се изправиш срещу страха от височини, като се качиш на дървен мост.

Space Expedition (Educational Virtual Reality) ще експериментира с нова вселена, като преди това трябва да подредиш планетите в Слънчевата система. Into the Wild пък ще те пренесе директно в дивата природа.

Също:

Една от най-забавните вселени е тази на Emotions (Face recognition and Hand-tracking). В нея лицето ти ще се превърне в мече, а израженията, които правиш, ще ти помагат да преодолееш препятствията. За да участваш в Citygen (Motion sensor and Body tracking), трябва да си готов за полет със скейтборд.

DeepWater (VR Educational Virtual Experience) ще те потопи в дълбокото, ама наистина.

Ще влезеш в ролята на костенурка, а целта ще бъде да стигнеш финална дестинация, избягвайки пластмаса и боклук.

Влез в Мултивселената

Между другото, има преживявания, които можеш да споделиш с друг играч или твой приятел.

В играта PARTYcles (Multiperson Experience) ще трябва да използваш тялото си, за да рисуваш хореографии във въздуха с партньора ти.

Влез в Мултивселената, безплатно е, а дори ще има три големи награди Nintendo Switch Lite. Виртуалната реалност ще те очаква между 12:00 и 20:00 часа всеки ден от 3 до 18 юни.

Какво Ако Star Wars бяха режисирани от Уес Андерсън?

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *