Нов живот за цвят лилав

Поп иконата Ирина Флорин и рок легендите Ахат станаха част от инициативата на Absolut #дасечувамеповече

0 коментара Сподели:

Инициативата на Absolut #дасечувамеповече за повече толерантност между публиките на различни музикални стилове продължава със следваща нетипична колаборация. Този път на една сцена излязоха Ирина Флорин и динозаврите на българския рок „Ахат“, за да дадат ново звучене на емблематичната песен „Цвят лилав“. Благодарение на това неочаквано партньорство публиката на новия клуб City Stage в подлеза на НДК се наслади на нечуван досега кавър на песента, която през 2016 г. отпразнува 20 години от създаването си.

На 6 октомври Ирина Флорин представи премиерата на новата си песен „Какво е любов?“ и зарадва феновете си с изпълнение на хитовите си песни „Мога“, „Докога“, „Друга“, „В трето лице“, „Пътуване“ и други. Кулминация на вечерта беше появата на рок легендите от „Ахат“ редом до нея за изненадващ дует. Рокерите участваха в музикалната колаборация след дълга пауза oт сцената. Може би това дълго тяхно отсъствие направи публиката още по-ентусиазирана, когато чу изпълнителите на „Черната овца“ да запяват поп парчето „Цвят лилав“ в рок вариант.

Съвместната работа между любими изпълнители от различни музикални стилове започва да печели сърцата на публиката с оригиналност и непринуденост. След невероятното изпълнение на „Гот е“ от култовото българско естрадно дуо Братя Аргирови и австрийския диджей Stefan Obermaier миналия месец става все по-приятно да се чуваме повече. Можете да си припомните ремикса на българския евъргрийн “Гот е” от изпълнението му по време на Нощ/Пловдив.

Проектът #дасечувамеповече на Absolut ще представи още неочаквани музикални срещи, за да чуем и видим на една сцена артисти, чиито фенове не биха се смесили.

Инициативата е вдъхновена от способността на музиката да стига до сърцето на съвременния човек и да разчупва предразсъдъците на музикалните му предпочитания.

Именно затова в нощта, в която бе поставена основата на кампанията, на една сцена застанаха Иван Шопов, който създава електронна музика, и Теодосий Спасов, който свири на кавал.

Инициативата е част от глобалната платформа на Absolut – Create A Better Tomorrow Tonight, която ни напомня, че най-стойностните идеи и проекти често се раждат неочаквано, а в добрата компания и качествената напитка се крие магията на вечерта.

 

Повече информация тук.

Виж кои бяха първите изпълнители, които се събраха в чест на инициативата на Absolut #дасечувамеповече тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *