5 интериорни студиа за нов облик на дома ти

Избери между дизайни, специалисти, мебели

0 коментара Сподели:
Home Interior Design Couple

Домът – това е сърцето ни.

Във всяка вещ, цвят и мебел се крие частичка от нас. Ето защо, когато искаме да вземем правилните решения и да направим дома си красив, отговарящ на личния ни стил и функционален, ние се обръщаме към правилните интериорни студиа. В тях има чуден отбор от дизайнери, които знаят всичко за правилното усвояване на пространствата, точните нюанси и най-добрите мебели, така че да създадат за нас дом, който да е произведение на изкуството. Гарантираме за всеки в следващия списък, а ти смело им отваряй вратата – ще преобразят личното ти пространство по страхотен начин. 

CACHЀ ATELIER

CACHЀ ATELIER

Когато искаме визионерски и креативен екип, който е истински иноватор в интериорния дизайн, архитектурата, продуктовия дизайн и някои смели градски проекти, ние залагаме на отбора на Cachè atelier. Техните индивидуални решения, които създават за всеки свой клиент, са вдъхновение, а думите „скучен“ и „конвенционален“ не присъстват в речника им. От големи до малки проекти – може да видиш техни интериорни творения в Мадрид, Виена, Дубай и Лос Анжелис. Впечатляващата им работа включва още решения за редица офиси на големи международни компании, както и интериор, създаден за любими наши градски пространства. Вярваме, че тук винаги мислят една крачка напред, а това, че проектите им често надничат от страниците на списания за дизайн или са част от големи конкурси, безспорно го доказва.

0888 904 102 / 0886 383 845

DA architects

Казваме „Да“ на интериора, създаден с внимание към всеки детайл и отношение към баланса – от изисква­нията на средата, през тези на клиента, мате­риалите и детайлите. DA architects e студиото за съвременна архитектура и дизайн, което спечели множество международни и местни награди, в това чис­ло и единствената Platimun A`Design Award за архитекту­ра и интериор, връчвана на българско студио в гр. Комо, Италия. Тази година студио­ то спечели и наградата за най-добър дизайн на апартамент Dibla Design Award за втора поредна година! За всички проекти подходът на студиото остава един и същ: създаване на среда със силен характер, която подчертава идентичността на клиента, изграждайки пространствата, съобразени със съвременния начин на живот и стремежа за постигане на максимална удовлетвореност и богатство на изживяването.

0887 247 824 / 0883 330 644

HELEN KOSS

Интериор, който пленява! Точно такъв тип проекти създават в Helen Koss Interiors. Основаното в Израел, със седалище в София студио за интериорен дизайн е с пълен набор от услуги. То е специализирано в проектирането, интериорната архитектура и разработването на жилищни и офис/обществени проекти, като техните решения са с оптимална функционалност, внимание към детайлите и естетическо усъвършенстване. Показваме ти уютен и изтънчен дом за четиричленно семейство, проектиран от тях в ж.к. „Южен парк“, който благодарение на натрупания опит на студиото в управлението на проекти за обществени пространства е готов за по-малко от 6 месеца. Helen Koss е носител и на някои от най-престижните награди за дизайн в Европа – A’Design Аward, German Design Аward, Luxury Lifestyle Аward, Build Design Аward и др. Виж вдъхновяващото им портфолио и сам разбери защо ги наричат истински експерти във всичко, което създават. 

0888 234 120 / 0878 225 111

MILA.LAND

Когато говорим за перфектния дом, ние си представяме пространство, в което енергията ни зарежда, мотивира и ни носи наслада за всички сетива. Точно такива домове създава страхотната Мила Владиславова. Ако видиш интериорите, които Мила твори, със сигурност ще познаеш всеки неин проект. Цветовете, детайлите и функционалността напълно отговарят на максимата ù, че всеки заслужава да има красив, уютен и практичен дом, а вниманието към детайла и индивидуалното ù отношение към нейните клиенти е това, което издига работата ù на съвсем различно ниво. Mila.land създава проекти със сърце и това се усеща. При тях уютът, хармонията и балансът на материали и форми са абсолютен хегемон. Разгледай вдъхновяващата ù работа в социалните мрежи и не пропускай да ù се довериш. Нейната страна на красивите пространства и чудесата те очаква. 

0885 447 775

PROCONCEPT

Представяме ти бутиковото интериорно студио, което предлага специфични услуги, изцяло съобразени с твоите потребности. Може да разчиташ, че Proconcept ще проследят и изпълнят целия процес от начало до край и ще обърнат внимание на всеки детайл. Изключителните поръчки, които изпълняват, персонализираните пространства и високото ниво на работна етика със сигурност са нещата, отличаващи ги в бранша. Независимо дали става дума за минималистично или бароково жилище, светло или тъмно решение или каквото и да е пространствено предизвикателство – те ще намерят начин да удовлетворят всяко твое желание, като ти предложат визия, която да е one of a kind. Обзавеждането на жилище е особено личен въпрос, поради което няма да откриеш най-забележителните им шедьоври във виртуалното пространство. За бъдещите си реализации казват, че най-доброто предстои. Представяш ли си, може да е и още по-добре?

0885 203 455

Кажи ни какъв човек си, за да ти кажем как да обзаведеш дома си.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *