Monkey & Graffiti Mixes: стрийт арт общността и уискито се събраха

Monkey Shoulder свърза коктейлното и уличното изкуство за един своеобразен забавен ескейпизъм

0 коментара Сподели:

Градска култура, изкуство, графити, любими места, коктейли, барове…

С тези ключови думи можеш да ни привикаш като сирена моряк! И точно така стана. Шотландският малцов уиски бленд Monkey Shoulder, винаги готов за коктейлни маймунджилъци, превърна последната сряда вечер на март в истински петъчен купон с коктейли и графити изложба в столичния бар Public.

Точно в 19:00 часа преобразеното пространство на бара отвори врати, за да посрещне най-големите фенове на скоча и уличното изкуство у нас. Усмихнатите домакини енергично приготвяха Monkey Splash, свеж коктейл с Monkey Shoulder и сода, за добре дошли, както и се уверяваваха, че гостите са спазили дрескода и са пристигнали с любимите си сникърси.

Талантливите артисти от Sofia Graffiti Tour пък се бяха погрижили да претворят стълбището в истинска Monkey Shoulder изложба, вдъхновена от творчеството на Шепърд Феъри, световноизвестен графити артист и криейтив директор. Феъри добива широка популярност още през 1989 г. с феноменалния си стикер “Andre the Giant has a Posse” и емблематичния си портрет на Барак Обама “Hope” от 2008 г. През 2003 г. открива собствено криейтив студио, с което глобалната рекламна агенция на Monkey Shoulder си сътрудничи при изграждането на новата идентичност на марката.

Докато разглеждаме впечатляващия интериор и слушаме увлекателни истории от света на уличното изкуство, лично разказани от Цветан и Рикардо, Sofia Graffiti Tour, имахме възможността да опитаме два от емблематичните коктейли на марката – Monkey Sofia Sour и Monkey Collins.

Monkey Shoulder

Създаден специално за миксиране, тройният шотландски малцов бленд се комбинира изключително балансирано с нашумелите през последните години кордиали и свежите мехурчета на содата.

Така например класическият сауър коктейл с малък Monkey туист се превръща в Monkey Sofia Sour, само че без яйчен белтък, което го прави подходящ за хора с различни вкусови предпочитания.

Събитието Monkey & Graffiti Mixes потопи гостите в света на оригиналния бранд, като добави щипка игривост и ярки цветове към монотонното ежедневие и свърза уличната култура с коктейлното изкуство.

Тук се обръщаме към рейв партитата през 90-те, които този уикенд оживяват във фотокнига.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *