Рейв партитата през 90-те оживяват във фотокнига

Ще има и артисти, и музиканти и динозаври

0 коментара Сподели:
Bulgarian Rave Archive

Запази датата 28 април, защото те каним на представяне на ф-о-т-о книга.

Тя събира спомени от ранните години на рейв културата в България. Мястото е club DOM в София, часът – 19:00. А организаторите – Българския Рейв Архив (БРА), обещават да ни покажат щурите партита под формата на селекция от снимки, флаери, плакати и дори видеа, които ще можем да сканираме (демек имат QR код) директно от книгата.

Ако графикът ти е пълен и ще пропуснеш откриването в петък – споко, събитието продължава до 2 май. Точно както всяко рейв парти. Разбира се, програмата включва музика, за която ще се грижат диджеите Jassen PetrovDJ Steven, Kikk и Laylla Dane в първия ден, KeiRoboknob и Vitya – във втория, а финалът е за ScavCinanamint и Vladzen.

Електронна музика плюс бунтарски дух заливат клубната сцена през 90-те. Вълната на новото време превръща партита в събития, от които не искаш да си тръгнеш. Общо взето, свободата се изразява в танцуване.

През 2021 г. Владислав Илиев – Vladzen ни показа изложба с архиви от рейв партитата на 90-те. Две години по-късно Българския Рейв Архив (БРА) издава и фотокнига като продължение на галерията. Между другото, книгата освен разгледана, може да бъде и закупена. На английски е и е доста „лимитед“ – има само 300 бройки.

Накратко: Честито, ще разбереш как са се забавлявали майка ти и баща ти. Само гледай да не откриеш и себе си.

Преди да разкажеш на твоите за фотокнигата на Български Рейв Архив (БРА) и супер идеите на Vladzen, си припомни и 10 любими неща от 2021: Влади Илиев.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *