3 места, където да влезеш във форма

Толкова са готини, че даже няма да ти трябват слушалки

0 коментара Сподели:
workout

Тяло за лятото се прави през зимата, но ако все пак още не си започнал с изграждането на своята супер плажна форма – април е точният месец, в който да го направиш.

В любимата ни столица има десетки закрити пространства за спорт, а ние като верни другарчета те хващаме за ръка и те водим в предпочитаните от нас. Избирай смело между най-добрите фитнеси, зали за пилатес и йога, локации за групови тренировки и какво ли още не. Дай на тялото си движение и ендорфини, а то ще ти се отблагодари с фит визия и плочки за снимка. Нека силата и спортът бъдат с теб!

Vibes Health & Fitness

Във Vibes Health & Fitness вярват, че спортът не е само за тялото. Ние напълно потвърждаваме това и наричаме мястото най-доброто за групови тренировки в града. Тук определено е нашият оазис за духа и отличната ни форма, защото на която и от локациите им да ги посетиш, ще откриеш страхотна база, модерна обстановка, супер уреди от изключително висок клас и позитивно отношение от невероятния екип. На място избираш между силови и високоинтензивни до релаксиращи и отпускащи тренировки с изключителни треньори. Голямата новина, която съобщаваме, е, че Vibes отварят цели две нови локации. Едната вече работи – на ул. „Хаджи Димитър“ 9–11, а другата ще те очаква през лятото в Мегапарк, бул. Цариградско шосе 115Г. На ул. „Хаджи Димитър“ ще се насладиш на обичайните им супер зали за групови тренировки и професионализма, а в локацията им в Мегапарк са ти подготвили ексклузивно премиум клас фитнес пространство с дързък дизайн и много нови изненади. Тук ще усетиш максимален комфорт и истинско ново изживяване от твоето фитнес приключение – не ги пропускай!

ул. „Хаджи Димитър“ 9-11
087 760 0156

NV Sports & Spa

Намиращ се в най-знакова­та сграда в София NV Tower – NV Sports & Spa е пре­миум изживяване, което не бива да пропускаш. Тук e целият набор от услуги за перфектната ти визия под един покрив. Очакват те модернa фитнес зала, единственият по рода си закрит иноксов плувен басейн с джакузи, зали за групови тренировки с най­-добрите треньори, луксозна спа зона и модерно масажно студио. 

бул. „Доктор Г. М. Димитров“ 59
088 559 0108

Pole Sport Dance Studio

Полденсът е един от любимите ни начини да влезем във върхова форма и да се забавляваме, а всичко това намираме в Pole Sport Dance Studio. Тук ни посрещат с просторна зала с позитивни и професионални треньори и страхотни класове за напреднали и начинаещи. Ако искаш да се потопиш в този необятен свят – усмихнатият екип те очаква.

ул. „Крум Попов“ 56
089 351 5822

Четеш ни от стола в офиса? Ставай, време е за 5 елементарни упражнения, за да раздвижиш тялото и ума по време на работа.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *