6 идеи за мега яки приключения навън

Знаем, че имаш нужда от доза адреналин

0 коментара Сподели:
Kite Club Burgas

Веднъж казахме на един приятел, че се чудим какво да правим през уикенда, а той ни отговори: „Живейте!“.

Оказа се напълно прав и решихме да изживеем на макс април, като дадем готини емоции на всичките си сетива.

Спортове на открито, каране на АТВ, скачане с бънджи, спускане с планински байкове, курс по скаутинг и дълъг преход сред природата могат да ни заредят с цялото ни нужно щастие на света. Всички тези активности и още много други събрахме в нашия Fun Guide, който можеш да откриеш на следващите страници. Подготвили сме ти занимания, който са си истински подарък и за тялото, и за душата.

GIFT COME TRUE

Да инвестираш време и ресурси в преживявания, може би е най-якото, което може да направиш. Щом се запролети, една от първите идеи, които ни хрумват, е да планираме всички активности на открито, които сме очаквали с нетърпение цяла зима. Gift Come True е любима платформа за подаръци – преживявания, защото предлага широк спектър от всякакви приключения, за които иначе едва ли би се сетил. Всички сме стигали до момента, в който сме подарявали абсолютно всичко на близките си или пък се чудим какво да правим през уикенда. Всичко в сайта на Gift Come True е структурирано, така че максимално да улесни избора ти, очакват те над 500 преживявания, за всеки вкус и според всеки бюджет, а най-хубавото е, че ваучерите са валидни цяла година. Избери от гмуркане, каяк, рафтинг, разходка с лодка или яхта, езда, АТВ разходки, offroad джипове, полет със самолет, моторен делтапланер, жирокоптер, балон или бънджи. И всичко това – на клик разстояние! Е, как мислиш? Това не е ли значително по-запомнящо се от поредната вещ? 

0884 016 275

KITE CLUB BURGAS

Макар и на няколко месеца разстояние от лятото, ние вече бленуваме сините вълни и всички вълнуващи мигове, свързани с морския бряг. Представяме ти идеалното място, на което да разцъкаш най-бързо развиващия се в момента воден спорт – уингфойлинг, както и кайт сърфинг. Kite and Wing Club Burgas е организация, базирана в Бургас и предлага обучения и тренировки както за начинаещи, така и за напреднали, които искат да подобрят своите умения и техники. През последните години уингфойлингът придоби популярност по цял свят, като много професионални спортисти и ентусиасти се заеха със спорта. Гарантираме ти, че е уникален и вълнуващ начин за интерактивно водно приключение. С подкрепата на община Бургас клубът продължава да се развива и да амбицира хората да опознаят водните екстремни преживявания по най-лесния и безопасен за целта начин. Ако досега не си пробвал подобна активност, време е да я планираш! Обещаваме ти незабравимо усещане някъде там по средата – между морския бриз и солената вода. 

Бургас, Северен плаж
0898 664 646

KEROS BLUE KITE AND WINGFOIL CENTER

Да се научиш да караш кайтсърф или уингфойл, е още една яка причина да посетиш гръцкия остров Лимнос час по-скоро. Луксозният хотел Keros Blue на плажа Керос разполага със собствена станция за водни спортове, част от немската верига Kiteboarding Club – KBC. Спотът е само на 300 метра от хотела и е истински рай както за начинаещите, така и за любителите на силните усещания. Центърът разполага с най-новите модели F-ONE оборудване, IKO сертифицирани инструктори и дори класове по йога. С две думи всичко, което ти е необходимо, за да започнеш!

Лимнос, Гърция
+30 697 673 2211

РАФТИНГ ЦЕНТЪР ДРИНА ТАРА

Представяме ти най-големия център за активна почивка в Източна Европа. Тук разполагат с над 400 легла в комфортни бунгала, както и с напълно оборудвани лодки. Организират се приключенски туризъм и рафтинг турове на реките Тара и Дрина, а ресторантът с невероятна храна ще допълни цялото прекарване.

0884 750 220

SUPER GIFT

Интерактивната платформа Supergift дава възможност да подариш емоция, която да остави траен и приятен спомен. Може да разчиташ на лично отношение и нестандартни и находчиви решения, защото умението да подариш правилния подарък, е изкуство. Възползвай се и от 5% отстъпка с код GoGuide23 през цялата година.

0888 977 117

TRAVEL BY ELECTRIC

След като те разходихме из няколко атрактивни активности на открито, които да започнеш да планираш отсега, идва ред и на автомобила, с който да стигнеш до тях. Travel by electric не е просто rent-a-car, а цялостно приключение и изживяване, което е посветено на това да живеем по-осъзнато, без да пречим на природата. Услугата им е съсредоточена около това да отговаря на три основни въпроса, касаещи пътешественика с електромобил: къде да отида, къде да заредя, какво да правя, докато зареждам? Travel by electric разбиват клишето, че електромобилите са само за градска среда, и показват, че са нещо повече – цялостно и осъзнато преживяване. Разнообразието им от електромобили покрива всички нужди, които може да имаш, независимо дали си сам или със семейството. Може да разчиташ на тяхната помощ 24/7, както и да ос­тавиш на тях планирането на маршрута и активнос­тите по него. Погрижили са се за интересни локации и отбивки по пътя, които ще те накарат да се насладиш на чувството за свобода и спокойствието, което носи извънградското трипване. 

088 839 2051

Ако си от срамежливите, ето 25 идеи за първа среща или вземи един ваучер, бе човек.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *