По пътя към чаша вдъхновение за всеки вкус и всеки момент

Отпихме глътка истински добро кафе - направено по наш избор

0 коментара Сподели:
nespresso vertuo

Кафето е неразделна част от ежедневието ни. Имаме предвид всеки ден. Понякога по няколко пъти на ден. Даже, поне по два пъти всеки ден се намираме с чаша ароматна димяща напитка в ръце. И заради тази близка връзка с него, не правим компромиси с качеството му. Все пак, никой не би си причинил неудобството всеки ден да обядва нещо, което не му харесва. Защо да не си доставим удоволствие и с кафето, което така или иначе не сме склонни да оставим?

В този ред на мисли бяхме много приятно изненадани, когато в редакцията ни дойде покана за представянето на новата кафе машина на Nespresso Vertuo.

Далеч не обикновена, системата за приготвяне на премиум кафе изживяване у дома е нещо, което всеки ентусиаст поиска на плота в кухнята си.

В модерното и същевременно уютно пространство на Dom Concept Store в сърцето на София беше временно открита pop-up Nespresso галерия, която пресъздаде духа и цялостната концепция на иконичния бранд.

Главен виновник за доброто настроение и събуждане на сетивата ни (преди първата чаша кафе) бе Александър Сано, който заедно с Петя Моллова ни представи Vertuo.

Капсулите са с различен обем са съобразени с диапазона размери чаши за кафе, всяка внимателно смесена и изпечена, за да осигури най-доброто вкусово изживяване. Независимо дали си в настроение да впечатлиш приятелите си по време на обяд или си жаден за бързо еспресо, за да енергизираш деня си, Vertuo предлага разнообразни опции за всеки вкус и момент.

Системата е разработена специално, за да трансформира пазара на кафе за консумация у дома, като отговори на потребителското търсене на различни опции за кафе преживяване, както в големи чаши, така и класическото късо еспресо.

Тя е фокусирана върху приготвянето на разнообразни видове дълги кафе екстракции

и е насочена към хората, които обичат да се наслаждават на любимата си напитка максимално дълго. С натискането на един бутон интелигентната система автоматично разпознава по баркода, отпечатан върху съответната капсула, вида и начина на приготвяне на кафето, настройвайки параметрите на екстракцията, за да създаде качествено тъмно кафе с плътен вкус, завършено с копринена и щедра пяна.

Nespresso Vertuo Event Guests

В момента Nespresso предлага 3 стилни дизайна на системата Vertuo, които представляват идеалната комбинация между стил и удобство –  Nespresso Vertuo POP, Vertuo Plus и Vertuo Next. За повече информация относно всяка една от машините можеш да разгледаш този линк.

За още аромати от напитката, без която не можем: Как да си направиш истински хубава чаша кафе

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *