6 нестандартни събития, с които да посрещнеш Хелоуин

Защото повече поводи за парти никога не са излишни

0 коментара Сподели:

През последните години Хелоуин с пълна сила навлезе на родна територия. Макар да сме с две ръце за повече поводи за парти, трябва да признаем, че все още сме леко скептични по темата. Затова се постарахме да намерим няколко алтернативни и супер забавни начина да отбележиш празника.

HALLOWEEN PARTY 2017 

Древните келти посрещали своята Нова година Сауин в края на октомври. Те живеели с вярването, че в нощта срещу нея починалите през изминалата година навестяват земята в търсене на живи тела, в които да се вселят.

За да се предпазят, келтите гасели огъня в огнищата и се опитвали да изглеждат колкото се може по-страшно – обличали животински кожи и глави, надявайки се да изплашат привиденията. Събирали се около огньове, запалвани от друидите жреци, устройвали гадания.
Изживейте едно традиционно Halloween party! За най-креативните гости ще има специални награди.
Кога: 31 октомври, вторник, 18:30 ч. 
Къде: The New Fox And Hound
Вход:

UNITED IN THE QUEST: КАРАКОНДЖУЛИТЕ АТАКУВАТ

Не се притеснявай, не е започнало нашествие на живите мъртви и зомбитата не са тръгнали да изскачат изпод леглото. За караконджулите обаче не можем да кажем същото, затова побързай да сформираш отбор и се включи в куеста на открито! Целта? Забавление на максимум, награди за най-добрите и, естествено – спасяване на града от местните чудовища!
Кога: 28 октомври, събота, 12:00 ч.
Къде: точното място се пази в тайна до деня на старта
Вход: 10 лв., с предварително записване

РАБОТИЛНИЦА ЗА ХЕЛОУИН ЛАКОМСТВА 

Дори и хлапетата ти да не обикалят съседите в търсене на лакомства, със сигурност биха се зарадвали на няколко страховити курабийки. А още по-забавно ще е, ако си ги направят сами под зоркия поглед на сладкарите от Cake Box. Така хем ще си спокоен, че знаеш какво похапват малчуганите, хем ще ти се размине и основното почистване на кухнята вкъщи.
Кога: 28 октомври, събота, 13:00 ч.
Къде: Cake Box, ул. „Уилям Гладстон“ №24
Вход: 25 лв.

THRILLER / HEADS WILL ROLL DANCE WORKSHOP

Ако и най-жестокият костюм не може да скрие факта, че си с два леви крака на дансинга, не бой се – имаме решение. Предлагаме ти поредица уъркшопи, които ще те научат да танцуваш култовите Thriller и Heads Will Roll, а след като е навечерието на Хелоуин, гарантираме, че където и да празнуваш, ще ги чуеш поне веднъж! Грабвай маратонките и бързо на репетиция!
Кога: 29 октомври, неделя, 17:00 ч.
Къде: Art & Dance Studio Sofistik, ж.к. Люлин, бул. „Джавахарлал Неру“ №28
Вход: 12 – 22 лв.

МАЛКО СТРАШНИ ФИЛМИ В БАР ПЕТЪК

За тези, които предпочитат да прекарват неделите си по-лежерно, сме подбрали киновечер в Бар „Петък“. Както се досещаш, лентите няма да бъдат романтични комедии, а изправящи косата късометражни филми. Подборът включва заглавия от Великобритания, Канада, Турция и Испания. Дано после има кой да те изпрати до вкъщи!
Кога: 29 октомври, неделя, 20:00 ч.
Къде: Бар „Петък“, ул. „Ген. Йосиф Гурко“ №21
Вход: свободен

ABSOLUT SHAME PARTY – NEON HALLOWEEN

По традиция, освен да се маскираш на Хелоуин, трябва да създадеш и спомени, от които да те е срам на следващия ден. Ако към откачения си костюм добавиш песните на Бритни Спиърс и Мишо Шамара, а за капак се окичиш и с неон, сигурни сме, че поне втората част ще бъде изпълнена! А за тези, които нямат време за маскиране след работа, ще чакат професионални гримьори, готови за преобразяване.
Кога: 31 октомври, вторник, 22:00 ч.
Къде: Carrusel Club, ул. “Георги С. Раковски“ №108
Вход: 20 лв.

Ето и още един начин да посрещнеш Хелоуин.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *