Тама Смолер-Асенова за динамиката и адаптивността в работата

Позицията ѝ е Head of Global HR & Recruitment

0 коментара Сподели:
Тама Смолер - Асенова

Matrix Eastern Europe е офшорното аутсорсинг подразделение на Matrix, работодател на стотици IT професионалисти в Източна Европа.

Сред тях е и Тама.

Тама обича динамиката в работата, адаптивна е и успешно намира решение за всяко предизвикателство. Фокусът й помага да постигне всяка цел, която сърцето и умът й поставят. Майка е на две прекрасни дъщери, а професионалният й опит в сферата е над 16 години. Следва сърцето и инстинктите си, обича българската природа и безкрайната зеленина.

Смята, че нещата се получават със страст, опит и мъничко късмет.

Какво доведе една израелка в България?

През 2002 пътувах до Испания, където срещнах българин, в когото се влюбих. Три години по-късно се срещнахме отново, преместихме се в София и сега имаме две прекрасни дъщери – Мая и Зои.

След 16 години тук, мога да кажа, че се влюбих и в България.

Сега си Head of Global HR & Recruitment на Matrix за Източна Европа. Кое ти харесва най-много в работата?

Харесва ми да взаимодействам и да си сътруднича с нашите служители, кандидати и клиенти. Тъй като имам значимо въздействие върху техния опит и бъдеще, се старая то да е възможно най-положително. Друг любим аспект са пътуванията до Израел, където освен с клиенти, се срещам и със семейството си.

Трудно ли е за дама и майка да бъде в бранша над 16 години?

Без съмнение, multitasking-а се превърна в умение, което овладях, тъй като имам ежедневни задачи, които трябва да се свършат бързо. С годините се научих да балансирам и да отделям работата от времето със семейството. Винаги е добре да работиш на място, което гледа на служителите първо като на личности, цени разнообразието и обективно измерва резултатите. Matrix прави именно това и разбира, че майките могат да бъдат ценни активи.

Кое е най-силното твое качество, което ти помага в работата?

Аз съм много фокусирана и решена да постигам всяка цел, която сърцето и ума ми заложат.

Също така, вярвам, че всичко, което си струва да се направи, си струва да се направи добре. По-голямата част от успеха ми, особено като Head of Global HR & Recruitment се дължи на страстта и учене от опита.

Go Guide събира образа на перфектната жена с екслузивно събитие на 22 март

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *