Go Guide събира образа на перфектната жена с екслузивно събитие на 22 март

10 жени, техните червила, техните житейски и стихийни отпечатъци и едно събитие, за което дълго ще се говори

0 коментара Сподели:

Възпявана, рисувана, обожествявана, възхвалявана и сочена като причина за войни, бедствия и катастрофи. Обичана, мразена, гонена, приемана, извоювана, пожелавана и мечтана. За нея Рахнев пише:

„… ябълковите ручеи в гласа ти, шарената рокля с бадемите, билковите шепоти от устните, разточителната гледка в коленете ти“.

Стефан Данаилов пее: „Моето мъжко момиче никак не се шегува. Ако обича – обича. Ако ревнува – ревнува“, а Буковски яростно отсича: „Ти, кучко, ти, гореща до червено проклетнице, ти, хубава жено“. Борис Христов я нарича „жената на всички мъже и на мъртвите даже“, а Аристотел Онасис казва, че ако я нямаше нея, всички пари на света биха изгубили смисъла си. Нейно величество жената е причината и следствието. Тя е двигателят, нежното обещание за бъдеще, огънят, който запалва и руши, но и който топли като нищо друго на света. Жената е откритие и муза за всички поети, които са били и някога ще бъдат. Жената е неизмерим празник и точно заради това ние от Go Guide, запленени от хилядолетната й магия, решихме да й отдадем почит в най-женския месец март. Да завършим образа на перфектната жена е почти неизпълнима задача, но пък да сглобим красива палитра от жени, които вдъхновяват, побеждават, творят, правят изкуство, подкрепят и стоят зад значими каузи е мисия напълно възможна.

Ето защо ние решихме да съберем 10 напълно и категорично изумителни жени от различни житейски сфери на дейност, които пленяват сърцата ни, и да ти ги покажем в изложба, за която дълго ще се говори. Тези дами ще видиш в компанията на любимите им червила Kilian Paris – техния разпознаваем и стихиен отпечатък в шарените им делници. Артефактите на красотата, които те притежават, които носят неподправения им почерк и оставят видими и невидими житейски следи редом до страхотните им успехи и грандиозни постижения. Портретите на жените и изкусните червила са заснети от феноменалната Фелия Барух, а за гримът на дамите се погрижи фината ръка на Алина Манова.

Изложбата кръщаваме смело „Стихийни отпечатъци“ и те каним на нея точно на 22 март

от 19:00 часа в галерия Vivacom Art Hall Oborishte 5. Там ще те очакваме ние, заедно с нашите невероятни героини – Антония Йорданова, Сидония Радева, Мария Силвестър, Симона Дянкова, Мария Каракушева, Весела Бабинова, Марта Петкова, Глория Петкова, Олга Минева и Десислава Павлова.

Кадрите от изложбата са powered by #withGalaxyS23 Ultra. Черната кутия на Фелия Барух прави ексклузивно завръщане, след като беше обявена за затворен проект. Специално в чест на всички дами и на това събитие ще бъде там, за да създадете епични моменти уловени с 200-мегапикселовата камера на #GalaxyS23 Ultra. Събитието организираме и с любезното съдействие на Domaine Boyar, Maxxium, JTI и Laboratorios Babe и разбира се, нашите партньори от Kilian Paris, които предоставиха великолепните червени нюанси, които ще видиш върху устните на тези жени.

Този празник на женствеността ще бъде и нашето Go Guide послание към любимите ни смели жени – момичета, вие можете!

Вие сте успешни, вдъхновяващи, цветни, различни, стилни, неподражаеми и създаващи. Вие движите света и това е напълно достатъчно за всичко останало. Очакваме ви и не забравяйте да празнувате себе си всеки ден. Събитието е тук.

За още от същото – виж Жените, които променят света

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *